Wpis z mikrobloga

@podobno_mialem_multikonta:

"Potwierdzenia Sainza, ostatecznie zamyka drogę Kubicy do Renault, drogę, której w mojej ocenie nigdy nie było. Wielu z Was czytając te informacje sięgnie po coś mocniejszego, na przykład szklaneczkę Martini… Życie nauczyło mnie jednak, że z tego typu trunkami trzeba uważać, bo można mieć potem potężnego kaca."

Dalej twierdzisz że:
- Renault testowało Kubicę dla jaj, czy jednak jakaś droga tam była (droga w którą wszedł obecnie Riccardo)?
- Williams
@podobno_mialem_multikonta:
No beka, dwa mega pudła które nazywasz "potwierdzonymi" xD

Tylko dziwne że razem z tym twoim "potwierdzeniem" nie przewidziałeś ani Sainza/Riccardo ani Sirotkina i jego walizki kasy.

A jak wiadomo fakty, które się potwierdziły wyglądały tak:
- Renault zwolniło Palmera i zapłaciło majątek Riccardo, co potwierdza że szukali top drivera którym miał być RK.
- RK był pewny startów z Williamsem na 99%

Czyli niczego nie przewidziałeś, dwa razy się
Renault testował Kubicę dla PR'u i możliwe, że były w tym wszystkim "niedokończone sprawę" dzięki czemu RS pomogło Robertowi wrócić do F1.

@IceShandy: Przecież to jest kompletna bzdura.
Fabryczne teamy nie oddają dni testowych dla PRu, po czym zmieniają kierowcę.
Oczywiste jest że była rozważana opcja zamiany Palmera na RK, co potwierdzali dziennikarze ktorzy wychodzą czasami z domu xD

A typ z szafy wywróżył że takiej opcji nigdy nie było xD
Renault zwolniło Palmera i zatrudniło Ricciardo? Kiedy?

@podobno_mialem_multikonta: A gdzie ja tak napisałem? Naucz się czytać.

Sirotkina to chyba jednak trochę wywołałem, czym początkowo naraziłem się na kpiny.

Taaa wywołałeś, szkoda że bez podania nazwiska xDDD
Napisz że jesteś jedynym typem na świecie który wywróżył Sirotkina.. szkoda tylko ze zapomniałeś podać nazwiska xD

Chyba musze ci przypomnieć że w momencie jak upadł temat Renault to pisałeś że Williams to bzdury, bo