Aktywne Wpisy
Maurelius +110
Jezu, błagam, żeby to przeszło jak najszybciej. Nie dość, że trzeba byłoby #!$%@?ć na janusza 8 godzin mniej w ciągu tygodnia, to przetarlibyśmy szlaki na świecie wprowadzając to w skali kraju, a co najważniejsze - grażyny nie nadążałyby z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla takich Dariuszy z Giftpolów xDD
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
dashcambandit +62
"Przed Krakowem zawsze jest ciasno na autostradzie i jest masę tirów na prawym. Wtedy zacząłem wyprzedzać kolumny tirów, jechałem dalej 120km/h nagle dojechała do mnie alfa. Mrugała długimi non-stop, jak ktoś mi mruga to zjeżdżam na prawy i puszczam, ale przy tej prędkości nie bardzo da się wbić między tiry jadące blisko od siebie, więc zacząłem przyspieszyłem żeby szybciej minąć tiry i znaleźć miejsce.
Pani z Alfy zaczęła mi pokazywać faka przy
Pani z Alfy zaczęła mi pokazywać faka przy
Właśnie się dowiedziałam, że mój narzeczony chodził na dziwki przed poznaniem mnie.
Świat mi się zawalił... dopiero co mi się oświadczył. Planowaliśmy ślub, a teraz nie mogę na niego patrzeć.
Nigdy bym się tego po nim nie spodziewała. Nigdy nie naciskał na seks, oboje jesteśmy wierzący, więc czekaliśmy z tym dłużej.
To naprawdę wartościowy chłopak.
Muszę to przemyśleć, nie chcę go stracić, tyle było dobrych chwil...
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
To jak te puszczalskie katoliczki, które sądzą, że są czyste, bo pozwalały tylko na anal XD
@AnonimoweMirkoWyznania: No i nadal jest wartościowy.
Musisz go tylko poprosić aby się z tymi dziwkami lepiej maskował jak po ślubie będziecie, bo wstyd we wsi.
1. Pewne info?
2. Jeśli oboje mieliście mieć czystość do ślubu a on skłamał to faktycznie, słabo.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania - idź na dziwki z nim będzie lepiej