Wpis z mikrobloga

@pmpx: hahahahha du sohn eine hure? Ty madz c1? Chyba sam sobie certyfikat wypisales haha :D der Sohn eineR Hure :D lepiej idz na jakis kurs w tym Berlinie, bo widze, ze geba klapiesz szeroko, ale najmniejsze pieski szczekaja najglosniej. Pozs tym jestem kobieta i dla twojej wiadomosci, ja mam DSH2. Serio, czytajac Twoje wpisy widac dokladnie, ze braki intelektualne chcesz nadrobic wyzywajac i grajac kozaka.
@kajtusS: du sohn einer hure jest poprawne i skończ #!$%@? szlaufie ostry xD biedaczko #!$%@? bo jedynie możesz mi kafelki w łazience układać albo rolexa polerować bo do pyska bym takiej biedaczce nawet nie zapodal ciao
@pmpx: genau, und du hast es falsch geschrieben weil du kein deutsch reden kannst, so einfach ist das. Wenn du nicht verstehst was ich schreibe, kannst mal gerne Google- Übersetzung benutzen.

Na Twoj brak klasy i przeklenstwa, ktore maja na celu obraze mnie, nie odpowiem. To Ty wystawiasz obrazek siebie i definiujesz swoja wypowiedzia swoja osobe, nie moja. Nie pozdrawiam.