Wpis z mikrobloga

@Silvaren: ciekawe, czemu przy Laidlaw nie ma info o tym, że pracował też przy Dragon Age II, ba, on specjalnie opuścił Mass Effect, by pracować nad tamtą grą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pierwszy raz widzę coś o tej grze, tak szczerze. Raczej nie zbiorą tych 150k, choć mają jeszcze
  • Odpowiedz
@Silvaren @eM-Ka Mialam okazję pograć w krótkie demo w stanie alpha tej gry i nie wiedziałam wówczas o inspiracjach jej twórców. Od razu przeszłam do rozgrywki i podświadomie, jak na Dragon Age psychopatę przystało, użyłam sterowania z DA, i o dziwo zadziałało. Więc sterowanie jest inspirowane, potwierdzam :D Podobały mi się też skille postaci, muzyka oraz to, że oprócz walenia wroga skillami trzeba ruszyć głową czasami. Mam nadzieję, że będzie
  • Odpowiedz
@Kobieta-z-Kaloryfera: Ja uwielbiam to uniwersum i dlatego jak przeczytałem "inspirowane Dragon Age", a zobaczyłem to to to... to zadziałało jak płachta na byka. Jak widzę to co zrobiono z Dragon Age Inkwizycją (niestety dobre były tylko momenty... a rozgrywka to padaka) to boję się o DA4 ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale czekam tak czy inaczej. Jak dowiem się, że uniwersum do kasacji to chyba mi dupsko
  • Odpowiedz
@eM-Ka: Mi się Inkwizycja podobała ze względu na te dobre strony. Oczywiście byłaby lepsza z systemem walki z DA2 i innymi ulepszeniami. Ale co do DA4, to mam podobne obawy, głównie związane z tym, co zrobili z Andromedą. Mam nadzieję, że wynieśli z tej lekcji jakąś naukę.
  • Odpowiedz