Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +298
bibi__ +99
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Nie chodzi o te 20 zł, ale skoro taką akcje o------y o której nikt nie wiedział i wybiły się na nas jak na idiotach to nie dam ani grosza.
#praca #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
Albo że Ewa mi wisi kasę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie no co ja pisze xD Twoj pomysł lepszy :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Paru ludzi im już tak powiedziało, ja dziś miałem dużo na głowie i wgl tego nie skomentowałem. Widzialem tylko bo mam blisko do gabinetu Ewy jak tam się miziają i śmieszkują przez pół godziny. Myślę sobie od kiedy one są w takiej relacji, no ale potem jak wyszły i odczekały jak Ewa wyjedzie z biura to zaczęły łazić i żebrać o kasę oraz mówić coś o urodzinach Ewy. Sytuacja jest
Nawet nie wiem kiedy jest Ewy w kalendarzu, ale do tego czasu raczej mnie nie będzie bo awans + wyprowadzka do odziału w Anglii o której pisałem juz kiedyś w nowym roku.
Wigilia u nas zawsze jest wolna ヽ( ͠°෴ °)ノ
Tutaj nie chodzi o samą zrzute a to jak to zrobiły. Mogły dać znać wczesniej, czy przed pójściem do niej że ma urodziny, idziemy wszyscy a nie że po cichu poszły lizać dupe, a teraz chcą jeszcze za to kasę gdy same zgarneły "profity".
@wzorowywykopowicz
26 osób liczy dział
Pewnie obliczyły że każdy bez problemu da te 20 zł. Tam nikt nie zarabia najniższej aby tak się cykać, aczkolwiek śmierdzi mi ta zrzutka, my nawet tego nie widzieliśmy na oczy, równie dobrze mogły powiedzieć że kupili jej mercedesa :p
Jutro wjazd na biuro Ewy i rewizja ( ͡º ͜ʖ͡º)