Aktywne Wpisy
theOstry +56
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
methhod +89
Miałem się rozpisywać - ale w skrócie - 20tka zrobiona, kac poranny nie napawał optymizmem, bieg dopiero ok 18tej. Udało się zrobić plan minimum, choć wyjątkowo wczoraj mocno nogi dokuczały po biegu. Dziś przez to raczej odpoczynek wskazany i jutro/środa ostatnie "treningowe" wyjścia - potem spokojniej do niedzieli już będzie.
Sam bieg - w sumie spoko, 2xwiązanie buta i kilka przygód z pieskami (jak ja ich nienawidzę, jak biegam). Tempo nie było szałowe, pierwsze 13-14km nie sprawdzałem właściwie nic na zegarku, tylko liczyłem kilometry gdy czułem wibrację zegarka która o tym mówiła. W długim wybieganiu najgorsze dla mnie jest to,że muszę mocno kombinować z trasą - samemu jednak w ciemnicy i taką pogodę jesienną nie jest tak przyjemnie np. biegnąc przez las.
Miłego dnia!
A może by dziś chociaż truchtać...?!
#bieganie #tomekbiega
#sztafeta #ruszmiasto
Wpis dodany za pomocą tego skryptu