Aktywne Wpisy

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
wiec nie wnikajac zbytnio w szczegoly, przeszlo miesiac temu dowiedzialem sie, ze zona mnie zdradzila po 15 latach wspolnego malzenstwa, i dodatkowym ciosem bylo to, ze zrobila to z gosciem ktorego zna raptem 3 miesiace, nie musze opisywac ze moj swiat sie zawalil, i do dzisiaj nie moge sie z tym uporac, na szczescie dzieci juz mamy dorosle, wiec one nie musza w tym uczestniczyc.
I teraz nadchodzi zasadnicza
wiec nie wnikajac zbytnio w szczegoly, przeszlo miesiac temu dowiedzialem sie, ze zona mnie zdradzila po 15 latach wspolnego malzenstwa, i dodatkowym ciosem bylo to, ze zrobila to z gosciem ktorego zna raptem 3 miesiace, nie musze opisywac ze moj swiat sie zawalil, i do dzisiaj nie moge sie z tym uporac, na szczescie dzieci juz mamy dorosle, wiec one nie musza w tym uczestniczyc.
I teraz nadchodzi zasadnicza

Umówiłam się z nim, ale przed momentem się dowiedziałam że nie dam jednak rady dzisiaj. Co odpisał? Że p------i "mnie i wszystkie z-----e kobiety", napisałam mu żeby się nie unosił, że możemy spotkać się na tygodniu albo w przyszły weekend. Stwierdził wtedy, że przygotowywał się masę czasu na to spotkanie, napisał nara i chyba się obraził bo nie odpisuje. Dzięki radzie @Amelie nie bolało aż tak bardzo, bo nie nastawiałam się jakoś mega pozytywnie. Dzięki wszystkim którzy mi tam dobrze poradzili, a ja wracam do szukania tego jedynego ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #badoo #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #przegryw
pewnie ogolił nogi #rolnikszukazony
@wikcianikcia: typowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie przed spotkaniem wysłał foto w lepszej rozdzielczości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wikcianikcia typ sie poczul wystawiony, a ty sie dziwisz ze tak zareagował. Nikt nie lubi być wystawiany prawda?
@przegrane_zycie: Koledzy i koleżanki mnie zaprosili na imprezę o 20
@wikcianikcia: No miał się prawo w-----ć, może załatwił sobie wolne w pracy lub odmówił kumplom wyjścia
Nie, nie jest mi głupio. Jesteś zabawny, a ja lubię śmiesznych ludzi