Aktywne Wpisy
youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Umówiłam się z nim, ale przed momentem się dowiedziałam że nie dam jednak rady dzisiaj. Co odpisał? Że #!$%@? "mnie i wszystkie #!$%@? kobiety", napisałam mu żeby się nie unosił, że możemy spotkać się na tygodniu albo w przyszły weekend. Stwierdził wtedy, że przygotowywał się masę czasu na to spotkanie, napisał nara i chyba się obraził bo nie odpisuje. Dzięki radzie @Amelie nie bolało aż tak bardzo, bo nie nastawiałam się jakoś mega pozytywnie. Dzięki wszystkim którzy mi tam dobrze poradzili, a ja wracam do szukania tego jedynego ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #badoo #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
I tak, nagle coś ważnego to wypadek siostry, a nie impressska, ale przecież mu nie napiszesz że wolisz zapić pałę, zamiast się spotkać , nie?