Wpis z mikrobloga

Nigdy już nie kupie smartfona od LG, tak jak mnie wyruchali na modelu G5 który okazał się złomem to nikt mnie jeszcze tak nie wyruchał.
Nie mam już dla niego siły, stał się praktycznie telefonem przewodowym, bo na baterii działa mniej niż godzine, wyłącza się już przy 40%, gps nie łapie fixa, dodzwonić się lub zadzwonić z niego to też loteria po prostu działa albo nie działa, a jak działa to często mnie nie słychać. Od nowości w zestawie była druga bateria, czyli już na początku wiedzieli że #!$%@? ten temat, ale co najśmieszniejsze praktycznie nie używana druga bateria jest już porównywalnie zużyta co do tej używanej normalnie.
Po prostu jestem tak wściekły i zawiedziony tym modelem że nie dam już drugiej szansy tej marce, następnym moim wyborem będzie raczej chińczyk.

GÓWNO > LG G5
#oswiadczenie #lg #telefony #smartfon #lgg5 #zalesie
Pobierz Gostas - Nigdy już nie kupie smartfona od LG, tak jak mnie wyruchali na modelu G5 któ...
źródło: comment_tN6L6g3BvwUf2oof9CzVuDXi8hSjOrZP.jpg
  • 5
@Gostas: Ja miałem lg g4 i wszystko było zajebiście, z wyjątkiem właśnie baterii, SoT maksymalnie 1,5-2h. I to czy tyle wytrzyma też było kapryśne, raz na przykład zostawiłem telefon z 90% baterii w plecaku, wyjmuje po 2h a ten jest gorący i ma 10%.Wymiana baterii praktycznie nic nie pomogła. Właśnie dlatego kupiłem Nokię 8 zamiast popularnego w tej cenie LG G6
@Kutalongest: miałem g2 wsio ok, byłem zadowolony, ale jakieś pół roku po okresie gwarancyjnym nie łączył się z siecią "gsm" i do szuflady, g5 od początku jedynie wkurzała ta bateria, do duszków na ekranie się przyzwyczaiłem, ale krótko po okresie gwarancyjnym pojawiły się problemy z gps i siecią tel, a bateria tak jak mówisz rozładowywała się nawet w stanie spoczynku, teraz to już śmieć a nie bateria...
Bez kabla do ładowarki