Aktywne Wpisy
Antybristler +2431
Chciałem zrobić zwykłe zdjęcie księżyca, a wyszło mi zdjęcie życia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://i.imgur.com/eDl2zRB.mp4
wziuuuum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiezyc #astronomia #astrofoto #astrofotografia #chwalesie
https://i.imgur.com/eDl2zRB.mp4
wziuuuum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiezyc #astronomia #astrofoto #astrofotografia #chwalesie
Truflowa +680
Dzień dobry Mirki i Mirabelki!
Jakiś czas temu brat poprosił mnie, żebym pomalowała mu kurtkę - efekty możecie podziwiać na zdjęciu. Jako, że mu się spodobało, chciałabym kogoś z Was również obdarować malunkiem. Dlatego organizuję #rozdajo
Spośród plusujących wylosuję osobę, która prześle mi swoją kurtkę, kamizelkę albo cokolwiek innego, byle dżinsowego, a ja już się resztą zajmę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szczegóły do dogadania ze zwycięzcą na priv.
Jakiś czas temu brat poprosił mnie, żebym pomalowała mu kurtkę - efekty możecie podziwiać na zdjęciu. Jako, że mu się spodobało, chciałabym kogoś z Was również obdarować malunkiem. Dlatego organizuję #rozdajo
Spośród plusujących wylosuję osobę, która prześle mi swoją kurtkę, kamizelkę albo cokolwiek innego, byle dżinsowego, a ja już się resztą zajmę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szczegóły do dogadania ze zwycięzcą na priv.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Rzeczywistość, czy Wam się podoba, czy nie, jest taka, że osoby homoseksualne są dyskryminowane z uwagi na brak możliwości prawnego uznania ich związków. I nie jest prawdą, że słownikowo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny ani to, że państwo uznaje związki z uwagi na prokreację.
Nie ma obiektywnego uzasadnienia dla utrudniania życia osobom myślącym inaczej niż Jedyni Prawomyślni i już! Za tym stoi zwykła zawiść i nienawiść do bliźniego. Żyj i daj żyć innym, zrozum, że Twoje poglądy są wyłącznie Twoje. "Normalny" model rodziny wynika ze wzorców społecznych, w których się wychowałeś, czyli ze zwykłej indoktrynacji, a nie z nadzwyczajnej stabilność lub obiektywnej wyższości heteroseksualnego monogamizmu.
Miłosierny katolik szanuje i miłuje bliźniego, kochający Polskę patriota pragnie dobra dla wszystkich Polaków, a obrońca prawdziwej moralności nie pluje na rzeczywistą miłość.
Amen.
#homoseksualizm #lgbt #neuropa #bekazkatoli #bekazlewactwa #bekazprawakow #katolicyzm #religia #islam #oswiadczeniezdupy
@Chlopiec_z_drewna: ciężko musi się żyć przeciwnikom nienaturalności bez tworzyw sztucznych, elektryczności czy chemii gospodarczej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście może Ci przeszkadzać patrzenie na różne zjawiska. Burza z piorunami może Ci
Zaproponujcie Rejestrowane Związki Partnerskie, gdzie płcie nie będą miały znaczenia. A tak w ogóle to związki powinno się moc zawierać u notariusza na podstawie odręcznie zapisanej kartki a4 i nikomu nic do tego
@Chlopiec_z_drewna: potrzebne źródło
Pracuje z chłopakiem, który jest gejem. Lubię go, szanuje, robi doskonała robotę. Nie raz mówił, że nie mają z chłopakiem łatwo, ale nie ciągnie ich do parad i manifestacji. Za jego chłopakiem nie przepadam, ale to nic osobistego, po prostu kolega, czesc-czesc i tyle. Znam też parę, chlopakow ktora pracuje w pobliskim urzędzie. Nie kryją
a zaraz potem
XDDD
czyli że moje poglądy są moje, a twoje poglady są twoje i moje XD
ps. A dowodzik pan ma na to twierdzenia co to jest normalny model rodziny, czy to tylko "pogląd"? XD
@o_o-bserwator
@Chlopiec_z_drewna: aha, czyli kobiety z zespołem Turnera to już wg. Twojej definicji płci nie mają ¯\_(ツ)_/¯. Bo skoro facet wytwarza plemniki, a kobieta komórki jajowe, to co z tymi, którzy ich nie produkują? Czyżby wg. twojej własnej definicji jednak istniała kolejna płeć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)