Wpis z mikrobloga

@Acrivec: no co Ty, zobacz jaka głębia RPG wylewa się z ekranu. Te itemy, statystyki, umiejętności. "Fully pledged ARPG" gdzie skille różnych postaci różnią się tylko animacją xD
  • Odpowiedz
Nie grałem w DIablo, mobilne gierki też nie są moją specjalnością, ale to wygląda naprawdę ciekawie jak na grę mobilną. Rozumiem, że hejt jest bardziej o brak "pełnoprawnego" Diablo, niż za samą mobilność?
  • Odpowiedz
@mirkogreg: hejt jest dlatego, że nahajpowali "wieloma projektami diablo, które zaprezentują" a dwa tygodnie przed Blizzconem napisali, by nie spodziewać się niczego xD nikt z normalnych graczy nie chcial gry mobilnej a czegos pełnoprawnego zrobionego przez Blizza... no i hejt tez troszkę dlatego, że grę tworzą producenci tego cuda P2W poniżej, przy czym widać, że Diablo to będzie tylko "reskin" tej gry
Tanvage - @mirkogreg: hejt jest dlatego, że nahajpowali "wieloma projektami diablo, k...
  • Odpowiedz
@Tanvage: Tak na prawdę czym się takie d3 różniło od tej mobilnej nawalanki? Tam nie było nic do roboty, zupełnie jak w tej mobilnej gierce. Często granie opierało się na używaniu w kółko jednego skilla, więc wielkie halo o dead game.
  • Odpowiedz
@Tanvage:

nikt z normalnych graczy nie chcial gry mobilnej a czegos pełnoprawnego zrobionego przez Blizza...

Chyba nie wiesz jak chłonnym rynkiem są urządzenia mobilne. Słabo wyszło, że blizzard pokazał to na blizzconie w USA, kiedy ta gra jest zdecydowanie skierowana ku azjatyckiemu rynkowi mobilnych gier. Blizzard to firma, której najważniejszym priorytetem jest profit - dlatego uderzają w to miejsce gdzie jest zysk, a nie do garstki hardkorowych graczy, którzy nie
  • Odpowiedz
@polecam_poczytac_heideggera: no właśnie, są w Azji. Niech sobie przecież Blizz zarabia na tych Azjatach. Trochę dopowiem o co ja się sadzę co do mobilki. Niech sobie robią taką grę, zarabiają na niej etc, ale zapowiedzenie jej jako ostatnią rzeczą na ceremonii otwarcia, przedstawienie jej jako taki creme de la creme Blizzconu, to trochę jak naplucie zachodnim fanom w ryj xD którzy czekali na coś "normalnego", nawet remaster dwójki. A tu
  • Odpowiedz
@Tanvage:

zapowiedzenie jej jako ostatnią rzeczą na ceremonii otwarcia, przedstawienie jej jako taki creme de la creme Blizzconu, to trochę jak naplucie zachodnim fanom w ryj xD

Masz prawo do takiej opinii. Jestem z blizzardem od '96 i nie jestem tak przywiązany do firmy i jej produktów. Dzięki temu, że nie utworzyłem swojej tożsamości wokół blizzarda mogę spojrzeć trochę "chłodniej" na całą tę szopkę (czyt. blizzcon). To jest sensowna decyzja
  • Odpowiedz