Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem

Soothsayer +47
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

źródło: comment_Lo9dFat2fNmcFYpbMt1wrj21iWKzogF3.jpg
PobierzLaski krzyczące w trakcie seksu to jakaś bujda i urban legend. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Muszę mieć w sobie coś z drwala.
S--s to urban legend. Przecież to wkładanie siurka w pipkę i z tego niby jakaś przyjemność to głupota. Nie uwierzę, że ktoś na serio tak robi.
źródło: comment_kHm6rmU1wTwoxbx3SRx9aozao2vSR3YY.jpg
PobierzWkładanie siurka w pipkę może i faktycznie jest mocno przereklamowane, ale są inne aspekty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu