Wpis z mikrobloga

s--s miedzy dwojgiem znajomych bez zgody jednej strony

@ffdgh: a niby jak to ma się odbywać, bo na siłę ją rozebrał, to normalny g---t. Jeśli nie, to o co chodzi. Odwidziło się w trakcie i nic nie powiedziała?
  • Odpowiedz
@grzsci: Przecież edukacja powinna dotyczyć obu płci, zgadzam się totalnie, ale porównanie do kłody którego użyłeś było łagodnie mówiąc niefortunne
  • Odpowiedz
@kadnUxpRWWKmmJnkjLbPcs: No co za logika. Posuwasz laskę, a ona leży jak kłoda i teraz masz zagwozdkę, czy ją gwałcisz, czy już taka leniwa i bez wyobraźni w łóżku. Weźcie się ogarnijcie. Wiadomo, że jak nie kontaktuje, to g---t, ale jak na normala i nic nie mówi, to niby czemu miałby być g---t? Potem co? Po wszystkim jej się odwidzi, albo strzeli na ciebie focha i krzyczeć będzie, że ją zgwałciłeś,
  • Odpowiedz
nie sądzę, żeby ofiarę gwałtu w jakikolwiek sposób pocieszyło, że sprawca NIE MIAŁ PRAWA tego zrobić

@ossadagowah: no ale powiedzenie jej, że była głupia i to jej wina na pewno jej pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@kadnUxpRWWKmmJnkjLbPcs Czasami, żeby dobrze przedyskutować problem, to trzeba wcielić się w adwokata diabła, bo pozwala to na spojrzenie na sprawę z różnych perspektywy. A rozmowy gdzie uczestnicy przytakują sobie na wzajem, są po prostu nudne.
  • Odpowiedz
Czasami, żeby dobrze przedyskutować problem, to trzeba wcielić się w adwokata diabła, bo pozwala to na spojrzenie na sprawę z różnych perspektywy. A rozmowy gdzie uczestnicy przytakują sobie na wzajem, są po prostu nudne.

@grzsci: XDDDDDD jakie odwracanie kota ogonem teraz XD miłego dnia :D
  • Odpowiedz
@Blaskun: przykladowa sytuacja: dziewczyna przyszla do kolegi na jakies wino i pogaduchy. W trakcie sie zaczal przystawiac, ona zupelnie przerazona nie wie co robic, to ze wypila tez nie pomaga, on robi swoje, a ona zostaje z poczuciem bycia wykorzystana i czuciem sie jak d----a.
Inny przyklad. Lezy zona z mezem w lozku, nagle maz zaczyna sie dobierac. Ona mowi, ze nie ma ochoty, nie dzisiaj, a on nalega, naciska,
  • Odpowiedz
Zastanawiam się czy ludzie, którzy przerzucają na dziewczynę część winy za g---t trollują, czy naprawdę tak myślą? Mam nadzieję, że to pierwsze.

@Kaijot: Mylisz winę z brakiem instynktu samozachowawczego. Stąd nieporozumienie. Można prowokować strojem, być zgwałconym i nie być winnym - no ale jest się zgwałconym :)
  • Odpowiedz
Nie zamykaj drzwi do domu! To złodzieje mają nie kraść! xDDDDDDDDDD

@Aokx:
Pseudo logika, ponieważ żadna kobieta nie chce być zgwałcona,
a więc nie można tego porównać do otwartych drzwi w domu.
Żaden strój nie powinien być zaproszeniem do gwałtu, to myślenie islamistów.
  • Odpowiedz
Niektóre wariatki ubierają się jak dziwki, bo po cichu liczą na dominującego samca, ale to jej podświadomość tego chce i się do tego dziewczyna nie przyzna.
  • Odpowiedz
@dudi-dudi: pełna zgoda ale jedno wielkie ale. Kobiety, szanujcie się i jak nie będziecie się ubierać jak cuuurvy problemu nie będzie. Moje dwa przykłady. Level 30+, żonaty, dzieciaty, poważna praca z poważnymi ludźmi, ponad połowa to kobiety. I zdarza się, że jakaś laska ubierze się w pończochy z kokardkami (taki nadruk) i obcisłe mini do biura i mnie cholera bierze jak mam z nią rozmowę bo mi jednak wzrok na
  • Odpowiedz