s--s miedzy dwojgiem znajomych bez zgody jednej strony
@ffdgh: a niby jak to ma się odbywać, bo na siłę ją rozebrał, to normalny g---t. Jeśli nie, to o co chodzi. Odwidziło się w trakcie i nic nie powiedziała?
@kadnUxpRWWKmmJnkjLbPcs: No co za logika. Posuwasz laskę, a ona leży jak kłoda i teraz masz zagwozdkę, czy ją gwałcisz, czy już taka leniwa i bez wyobraźni w łóżku. Weźcie się ogarnijcie. Wiadomo, że jak nie kontaktuje, to g---t, ale jak na normala i nic nie mówi, to niby czemu miałby być g---t? Potem co? Po wszystkim jej się odwidzi, albo strzeli na ciebie focha i krzyczeć będzie, że ją zgwałciłeś,
@kadnUxpRWWKmmJnkjLbPcs Czasami, żeby dobrze przedyskutować problem, to trzeba wcielić się w adwokata diabła, bo pozwala to na spojrzenie na sprawę z różnych perspektywy. A rozmowy gdzie uczestnicy przytakują sobie na wzajem, są po prostu nudne.
Czasami, żeby dobrze przedyskutować problem, to trzeba wcielić się w adwokata diabła, bo pozwala to na spojrzenie na sprawę z różnych perspektywy. A rozmowy gdzie uczestnicy przytakują sobie na wzajem, są po prostu nudne.
@grzsci: XDDDDDD jakie odwracanie kota ogonem teraz XD miłego dnia :D
@Blaskun: przykladowa sytuacja: dziewczyna przyszla do kolegi na jakies wino i pogaduchy. W trakcie sie zaczal przystawiac, ona zupelnie przerazona nie wie co robic, to ze wypila tez nie pomaga, on robi swoje, a ona zostaje z poczuciem bycia wykorzystana i czuciem sie jak d----a. Inny przyklad. Lezy zona z mezem w lozku, nagle maz zaczyna sie dobierac. Ona mowi, ze nie ma ochoty, nie dzisiaj, a on nalega, naciska,
Zastanawiam się czy ludzie, którzy przerzucają na dziewczynę część winy za g---t trollują, czy naprawdę tak myślą? Mam nadzieję, że to pierwsze.
@Kaijot: Mylisz winę z brakiem instynktu samozachowawczego. Stąd nieporozumienie. Można prowokować strojem, być zgwałconym i nie być winnym - no ale jest się zgwałconym :)
@WhiskyRomeo: https://guiltyclothes.com na tej stronie masz przyklady ubran jakie mialy na sobie ofiary gwaltow. Gwalt nie zalezy od tego jak byla ubrana ofiara
Nie zamykaj drzwi do domu! To złodzieje mają nie kraść! xDDDDDDDDDD
@Aokx: Pseudo logika, ponieważ żadna kobieta nie chce być zgwałcona, a więc nie można tego porównać do otwartych drzwi w domu. Żaden strój nie powinien być zaproszeniem do gwałtu, to myślenie islamistów.
Niektóre wariatki ubierają się jak dziwki, bo po cichu liczą na dominującego samca, ale to jej podświadomość tego chce i się do tego dziewczyna nie przyzna.
@dudi-dudi: pełna zgoda ale jedno wielkie ale. Kobiety, szanujcie się i jak nie będziecie się ubierać jak cuuurvy problemu nie będzie. Moje dwa przykłady. Level 30+, żonaty, dzieciaty, poważna praca z poważnymi ludźmi, ponad połowa to kobiety. I zdarza się, że jakaś laska ubierze się w pończochy z kokardkami (taki nadruk) i obcisłe mini do biura i mnie cholera bierze jak mam z nią rozmowę bo mi jednak wzrok na
#gwalt #niewiemjaktootagowac #oswiadczenie
@ffdgh: a niby jak to ma się odbywać, bo na siłę ją rozebrał, to normalny g---t. Jeśli nie, to o co chodzi. Odwidziło się w trakcie i nic nie powiedziała?
@grzsci: No patrząc o tym co pisałeś, to niespecjalnie, skoro uważasz, ze do tego trzeba telepatii.
Na resztę nie chce mi sie odpowiadać bo to zwykła ucieczka od tej "dyskusji" którą próbowałeś prowadzić
@Blaskun: wy serio nie ruchacie XDDD
@ossadagowah: no ale powiedzenie jej, że była głupia i to jej wina na pewno jej pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@grzsci: XDDDDDD jakie odwracanie kota ogonem teraz XD miłego dnia :D
Inny przyklad. Lezy zona z mezem w lozku, nagle maz zaczyna sie dobierac. Ona mowi, ze nie ma ochoty, nie dzisiaj, a on nalega, naciska,
Czy samogwałt jest dozwolony?
@Kaijot: Mylisz winę z brakiem instynktu samozachowawczego. Stąd nieporozumienie. Można prowokować strojem, być zgwałconym i nie być winnym - no ale jest się zgwałconym :)
@Aokx:
Pseudo logika, ponieważ żadna kobieta nie chce być zgwałcona,
a więc nie można tego porównać do otwartych drzwi w domu.
Żaden strój nie powinien być zaproszeniem do gwałtu, to myślenie islamistów.
Ma penisa to gwałci na 100%
tak jak "M----n to pewnie kradnie"