Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +635
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +270
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
#feels
Komentarz usunięty przez moderatora
Pomimo iż mam 26 lat paru moich kolegów już nie żyje, umarli młodo, jeden został zamordowany, kilku się powiesiło, ktoś tam zginął w wypadku. To normalne że ludzie umierają a oprócz zdjęć nie zostaje po nich nic.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Znam to uczucie bardzo dobrze pomimo że mam tylko j----e 19 lat.
Straciłem 2 przyjaciół na raz w jednym wypadku z czego jednego z którym się znaliśmy dosłownie od porodówki.
No i kilku innych znajomych się powiesiło albo w wypadkach poginęło niby 19 lat a dziś 6 grobów odwiedziłem zapalając znicze samym znajomym.
Wiem że już ich nie spotkam ale wiem że niedługo do