@Damianowski Jak grają inni ludzie to ty nie możesz. Jak grasz ty to inni nie mogą. W każdej chwili sprzedający może odebrać dostęp do konta. Straszna lipa pomimo 4zł to nie warto tym bardziej przy tak popularnej grze. Bardzo możliwe że w ogóle nie zagrasz albo tylko w nocy
Jak grają inni ludzie to ty nie możesz. Jak grasz ty to inni nie mogą.
@Kaann: Oczywiście, że może. Na odpalenie gry potrzebujesz być zalogowany jakieś 10 sekund, potem po odłączeniu neta wracasz na swój profil, a inni w tym czasie mogą to samo zrobić u siebie.
@Damianowski: Czy legalne to nie wiem (wydaje mi się, że to taka półlegalna szara strefa). Ale na miłość boską, ludzie miejcie odrobinę godności i nie dokarmiajcie takich cebulackich Januszy biznesu najgorszego sortu. Nie bądźcie chytrą babą z Radomia ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Damianowski: A ja nie mam ciśnienia, żeby grać zaraz po premierze. Kupię sobie może za rok, jak będą fajne promocje w sklepie MS. I wilk syty i owca cała i Janusze nie zarabiają. ( ͡º͜ʖ͡º)
- 25-30fps
- BEZ FULL HD
No to mój XONE (bez S) mocno się zgrzeje. Mam nadzieję, że może jakiś patch optymalizujący wyjdzie.
@Damianowski: Kiedyś skusiłem się na takie lewe konto, gra mimo że konsola była offline wyłączała mi się w losowych momentach, a w ciągu tygodnia musiałem się 3 razy upominać u sprzedającego o nowe passy bo tamto konto znikało. Szkoda zachodu, do tego to łamanie licencji i jak piszą wyżej, jeśli sprzedawcą zainteresuje się policja to kręcisz się po komisariatach. Ogólnie nie warto, rdr2 za jakiś czas odsprzedaż za niewiele mniej
Ja czytałem historię ze ms blokuje całe konsole za takie kupowanie ale obstawiam że to wymysł fanoboyi stających na czele prawa i sprawiedliwości ich ukochanego xklocka
https://allegro.pl/kategoria/gry-na-konsole-microsoft-xbox-one-147123?string=red%20dead%20redemption%202ℴ=m&bmatch=baseline-cul-1-1-0725
4zł za RDR2
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego jest tak tanio? i na jakiej zasadzie to działa?
Czy to w ogóle legalne? XD
#rdr2 #gry #xboxone
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak grają inni ludzie to ty nie możesz. Jak grasz ty to inni nie mogą. W każdej chwili sprzedający może odebrać dostęp do konta. Straszna lipa pomimo 4zł to nie warto tym bardziej przy tak popularnej grze. Bardzo możliwe że w ogóle nie zagrasz albo tylko w nocy
@Kaann: Oczywiście, że może. Na odpalenie gry potrzebujesz być zalogowany jakieś 10 sekund, potem po odłączeniu neta wracasz na swój profil, a inni w tym czasie mogą to samo zrobić u siebie.
No to mój XONE (bez S) mocno się zgrzeje. Mam nadzieję, że może jakiś patch optymalizujący wyjdzie.