Wpis z mikrobloga

• 1
@Damianowski
Jak grają inni ludzie to ty nie możesz. Jak grasz ty to inni nie mogą. W każdej chwili sprzedający może odebrać dostęp do konta. Straszna lipa pomimo 4zł to nie warto tym bardziej przy tak popularnej grze. Bardzo możliwe że w ogóle nie zagrasz albo tylko w nocy
  • Odpowiedz
Jak grają inni ludzie to ty nie możesz. Jak grasz ty to inni nie mogą.

@Kaann: Oczywiście, że może. Na odpalenie gry potrzebujesz być zalogowany jakieś 10 sekund, potem po odłączeniu neta wracasz na swój profil, a inni w tym czasie mogą to samo zrobić u siebie.
  • Odpowiedz
@Damianowski: Czy legalne to nie wiem (wydaje mi się, że to taka półlegalna szara strefa). Ale na miłość boską, ludzie miejcie odrobinę godności i nie dokarmiajcie takich cebulackich Januszy biznesu najgorszego sortu. Nie bądźcie chytrą babą z Radomia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Damianowski: powiem Ci tak, kiedyś kupiłem Wiedźmina za jakieś 40% taniej, nie wiedziałem że to z lewego konta. Byłem w tej sprawie przesłuchiwany na psiarni jakieś pół roku temu, w charakterze świadka ale jednak niesmak w h-j. Nie warto.
  • Odpowiedz
@Damianowski: A ja nie mam ciśnienia, żeby grać zaraz po premierze. Kupię sobie może za rok, jak będą fajne promocje w sklepie MS. I wilk syty i owca cała i Janusze nie zarabiają. ( ͡º ͜ʖ͡º)

- 25-30fps

- BEZ FULL HD

No to mój XONE (bez S) mocno się zgrzeje. Mam nadzieję, że może jakiś patch optymalizujący wyjdzie.
  • Odpowiedz
@Damianowski: Kiedyś skusiłem się na takie lewe konto, gra mimo że konsola była offline wyłączała mi się w losowych momentach, a w ciągu tygodnia musiałem się 3 razy upominać u sprzedającego o nowe passy bo tamto konto znikało. Szkoda zachodu, do tego to łamanie licencji i jak piszą wyżej, jeśli sprzedawcą zainteresuje się policja to kręcisz się po komisariatach. Ogólnie nie warto, rdr2 za jakiś czas odsprzedaż za niewiele mniej
  • Odpowiedz