Aktywne Wpisy
lukasz-dit +187
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

aleksc +1
Przewodniczącym zarządu mojej wspólnoty jest lokator wybrany na samym początku gdy zbudowano blok, w którym mam mieszkanie i który sprzeciwia się montażowi klimatyzacji, która stałaby na balkonie, ale potrzebny jest przewiert do mieszkania. Grozi sądem jeśli ktoś zrobi przewiert i zamontuje klimatyzację. Złożyłem wniosek by na najbliższy zebraniu wspólnoty przeprowadzić głosowanie na temat możliwości montażu klimatyzacji, mój wniosek został przez niego odrzucony i nie będzie głosowany, oto uzasadnienie, co robić? Do odwołania
źródło: klim
Pobierz

tak to jeszcze fajny (choć zaczyna od podstaw) to książka / pdf " Data structures and algorithms in python" -> fajna książka, trochę więcej opowie Ci o tajnikach samego pythona
@michael93pl: sprawdzę jeżeli uda mi się ją dorwać
https://doc.lagout.org/programmation/python/Data%20Structures%20and%20Algorithms%20in%20Python%20[Goodrich,%20Tamassia%20&%20Goldwasser%202013-03-18].pdf
albo jak boisz się wchodzić w linki od randomów z mirko, to drugi link po wpisaniu: "Data structures and algorithms in python pdf" :)
ogólnie szukasz czegoś odnośnie czystego pythona czy też webówka, typu django?
Widziałem jednak ostatnio kod z pythona3 ( w robocie mam niestety jeszcze 2) i niby py3 jako tako radzi sobie z dynamicznym typowaniem, okresląc np w argumentach funkcji typy ale imho to jest mega nieczytelne i przynosi więcej chaosu, niż zwykły, stary dobry doc string
nic, powodzenia mireczku !
Komentarz usunięty przez moderatora