Wpis z mikrobloga

ing , IBM , jccommarce, fujitsu , pewnie jeszcze jest kilka firm z Gliwice, patrz na ich strony internetowe lub zobacz sobie strony ze stazami na swojej uczelni
  • Odpowiedz
rockwell i tauron tam tez szukali programistow. Jak Ci zalezy to tez popatrz sobie na Krakow i Zabierzow, mozna tam dosc szybko sie dostac autobusem (ok 50 min)
  • Odpowiedz
@quwer: wielki dzieki. Najgorsze w szukaniu stażów jest to ze wiekszosc firm nie oglasza sie na stronach typu praca.pl tylko na swoich własnych stronach. A jak ktos nie zna miasta i firm to nie wie gdzie szukac...
  • Odpowiedz
@kebab-case: ół etatu spokojnie dam rade. Myślałem nad stażem, bo nie mam jeszcze doświadczenia. Programowanie na poziomie takim jak na studiach plus dużo ucze sie sam. Myslisz ze bez doświadczenia można juz na etacie szukać ?
  • Odpowiedz
@jestem_kamil: tego to nei wiem, założyłem, że jak czwarty rok to już masz sporo doświadczenia i tylko do stażu potrzebujesz. Możesz składać cv, duże parcie teraz jest w Comarchu na zatrudnianie ludzi. Ale jak nie masz doświadczenia to byłoby pewniejsze zacząć właśnie od stażu letniego a później normalnie by cie zatrudnili.
  • Odpowiedz
@jestem_kamil: Z tego co wiem np. comarch czasami przyjmuje studentów ostaniach lat studiów od razu do pracy, bez stażu, podobnie jest w innych firmach. Zależy też co umiesz, ogarnij nie tylko programowanie, ale też narzędzia pracy grupowej jak git, Jire itp.
  • Odpowiedz