Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
Nikt się nie zgłosił, że znalazł, w środku dokumenty i gotówka.
Nigdy w życiu nikogo nie oszukalem, zawsze oddawalem pieniądze kiedy zorientowałem się że Pani w sklepie zle mi wydała, cokolwiek bym nie znalazł zawsze szukałem właściciela żeby mu oddać.
Nie ma karmy, dobro nie wraca.
Do złodzieja: A ŻEBYŚ SIE TAK K---A UDŁAWIŁ CHUJU TĄ KASĄ, JAK NIE POTRAFISZ NORMALNIE ZAROBIĆ TO I TAK C---A BĘDZIESZ MIAL W ŻYCIU.
A szkoda strzępić ryja..
#gorzkiezale #kradno #warszawa
@TydyTydy około 2k, miałem dzisiaj wpłacić na konto, wczoraj się nie wyrobiłem
@bystry91ldz przywłaszczenie to dla mnie kradzież.
@ShauniakShauniak: ale zło tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ShauniakShauniak: radzę nie kierować się takim podejściem w życiu, ja sam zostałem o 1 w nocu w jakiejś arabskiej dzielnicy w berlinie bo zaufałem polakowi przez telefon.. Nie ma czegoś takiego jak karma.
Pozdrawiam i mam nadzieje że się znajdzie portfel.