Wpis z mikrobloga

XXI wiek, miliony motywów w popkulturze i poza nią a dwóch popularnych Patostreamerów robi sobie tatuaże z DragonBalla i to w jednim czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie ta bajka przestała jarać jak miałem gdzieś 10 lat w 2003r. a teraz nawet do niej nie czuję nostalgii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokemony, Fox Kids, Spider Man, RTL 7 itd. to po części tak, ale nie Dragon Ball.
Gdzieś na strychu mam karty z tego anime, trochę oglądałem ale nigdy bym sobie nie wydziarał nic z żadnej bajki... bez przesady xD
#rafonix #mahonek #danielmagical #patostremy
Balwanekiplatki_sniegu - XXI wiek, miliony motywów w popkulturze i poza nią a dwóch p...

źródło: comment_uzQV92uS0fAp1NBIBY7wuy1V02QN7jnV.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Balwanek_i_platki_sniegu: niech sobie dziarają, co ci do tego, co kto ma na ciele? Dla mnie mogą sobie nawet wacka na czole zaeać i będę miał to w dupie... zresztą, nie są pierwszymi, którzy sobie wydziabali DB, oraz nie ostatnimi, którzy to zrobią ¯\_(ツ)_/¯ Bardziej mnie bawi to, jak bardzo tatuażysta zebał Lordozie dziarę :() piękne to jest (
  • Odpowiedz
@Balwanek_i_platki_sniegu: masz rację, możesz januszować. Wytykasz błędy wszystkim, ale do twojego zakutego łba nie dotrze, że każdy ma prawo żyć jak chce. Jeśli kogoś jara postać z bajki i chce ją wydziarać to niech to robi. Błaźnisz się dla paru plusów.
  • Odpowiedz
@Balwanek_i_platki_sniegu: Ja p------ę, Lordoza też sobie p--------ł tatuaż? xD
To już nawet ten demon shield u Rafatusa jest lepszy
Krasucki zaraz sobie całe łapy i ryj wytatuuje w tribale i inne gówna jak Różal, taki z się z niego gara fajter zrobił
  • Odpowiedz