Aktywne Wpisy
bulbulator90 +30
Jak sobie radzicie że świadomością, że będziecie prawdopodobnie samotni do końca życia? Że prawdopodobnie umrzecie gdzieś sami i zapomniani?
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
To, że zysk z najmu nieruchomości nie jest objęty podatkiem od zysków kapitałowych 19% to jeden z największych absurdów tego kraju kwitnącego betonem.
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
Mnie ta bajka przestała jarać jak miałem gdzieś 10 lat w 2003r. a teraz nawet do niej nie czuję nostalgii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokemony, Fox Kids, Spider Man, RTL 7 itd. to po części tak, ale nie Dragon Ball.
Gdzieś na strychu mam karty z tego anime, trochę oglądałem ale nigdy bym sobie nie wydziarał nic z żadnej bajki... bez przesady xD
#rafonix #mahonek #danielmagical #patostremy
Wytatuowane rękawy są całkiem spoko, ale nie w stylu Anime albo innych bajek :)
Komentarz usunięty przez autora
W dupie mam co kto sobie dziara, ale komentować zawszę mogę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może po czasie i wygojeniu efekt będzie OK.
Magical do na Bicepsie musiałby sobie jego wytatuować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
To już nawet ten demon shield u Rafatusa jest lepszy
Krasucki zaraz sobie całe łapy i ryj wytatuuje w tribale i inne gówna jak Różal, taki z się z niego gara fajter zrobił