Wpis z mikrobloga

@prr1904: kojarzę jeden traf na 33.000 (nie chwalił się publicznie - było w tym wątku ) a z jawnych to ludzie pokazywali wygrane rzedu kilkudziesieciokrotnosci wartosci losu- 500, 200 i sporo setek, 80 itp( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LesnyDrwal: prowadzący nie miał siły i chęci go dalej prowadzić więc po prostu z dnia na dzień wygasło. Niestety nikomu nie chciał oddać prawa do opieki i wszystko się straciło. Troszkę szkoda bo tam już byla naprawdę duża baza wiedzy :/
Był namawiany żeby nawet forum odsprzedać ale niestety wszystkie prośby i propozycje miał gdzieś. Strasznie chamskie zagranie.
  • Odpowiedz
@Nutaharion:
Witam.
Mam pytanie odnośnie zdrapki Lotto Ekstraklasa - podobno sprzedaż już zakończona a ja dzisiaj nabyłem 2 losy (Pani w kolekturze jeszcze ich kilka miała). Jest to możliwe i zgodne z regulaminem? Czy może się okazać że jak wydrapię coś to i tak mi nie wypłacą?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bauer88: Hej,
Jest to możliwe, ale niezgodne z regulaminem sprzedaży, ale zapewne nikt nic z tym nie zrobi :)

Jeżeli chodzi o ewentualną wygraną to masz czas do 30 października na jej odebranie. Czyli w razie czego został Ci jeszcze tydzień :)
  • Odpowiedz
@Wieslaw_Jarzabek: hej,

Pisałem już do wszystkich oddziałów w sprawie kolektur żeby zrobić mapę i ułatwić nam poszukiwania, ale obecnie mam tylko oddziały: Gdańsk, Olsztyn, Zielona Góra, Łódź, Opole.

Pozostałe oddziały nie chcą współpracować
  • Odpowiedz
  • 1
@Nutaharion z Twoich wskazówek. Wygrane 50 zainwestowalem w 10 z dwóch źródeł, fioletowe. Wygrana 135. Teraz szukam pomaranczowych za wszystko, a co tam.
  • Odpowiedz