Aktywne Wpisy

Umeraczyk +29
Od 15 minut obchodzę 26 urodziny, teraz muszę płacić podatki jak dorosły wciąż mając 15 lat mentalnie i fizycznie 21 (。◕‿‿◕。)
K---A MODERACJA NIC NIE ROBI MAJĄC ZGŁOSZENIA NA RUMUNA, K---A MAĆ JA P------E JAKA PATOLA
#oswiadczenie #wykop #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #p---o
#oswiadczenie #wykop #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #p---o

Pozdrawiam serdecznie
Był namawiany żeby nawet forum odsprzedać ale niestety wszystkie prośby i propozycje miał gdzieś. Strasznie chamskie zagranie.
Dzięki tym 36.000 PLN to może nawet bilans rzeczywiście po stronie Wykopu jest. Gratulacje
Pozdrawiam serdecznie
Witam.
Mam pytanie odnośnie zdrapki Lotto Ekstraklasa - podobno sprzedaż już zakończona a ja dzisiaj nabyłem 2 losy (Pani w kolekturze jeszcze ich kilka miała). Jest to możliwe i zgodne z regulaminem? Czy może się okazać że jak wydrapię coś to i tak mi nie wypłacą?
Jest to możliwe, ale niezgodne z regulaminem sprzedaży, ale zapewne nikt nic z tym nie zrobi :)
Jeżeli chodzi o ewentualną wygraną to masz czas do 30 października na jej odebranie. Czyli w razie czego został Ci jeszcze tydzień :)
Komentarz usunięty przez autora
Pisałem już do wszystkich oddziałów w sprawie kolektur żeby zrobić mapę i ułatwić nam poszukiwania, ale obecnie mam tylko oddziały: Gdańsk, Olsztyn, Zielona Góra, Łódź, Opole.
Pozostałe oddziały nie chcą współpracować
Chyba poswiece piataka by przedzial sprawdzic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_NRSbhkj0XtYqtTwgyzf2H0tW0FhQ9vYz.jpg
PobierzGratuluję i życzę więcej ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
https://www.lotto.pl/zdrapki/lista/ekstra-pensja-458