Aktywne Wpisy
Operator_imadla +400
Polska w pigułce, jest artykuł o tym że kierowca na ekspresówce leciał 200km/h to w komentarzach tylko opowieści Sebastianów ze 200 to normalna prędkość, że oni jeździli dużo szybciej i że w Polsce są wysokie mandaty a policja powinna zająć się łapaniem prawdziwych przestępców, jeden mądrala pisze że w Polsce nie da się jeździć przepisowo bo cały czas ktoś cię wyprzedza.
Naród idiotow.
#ruchdrogowy #samochody #motoryzacja #predkosc
Naród idiotow.
#ruchdrogowy #samochody #motoryzacja #predkosc
NicolasLatifi +81
POV: jest wigilia, godziny poranne, mama gotuje potrawy na święta. Ty popijasz ciepłe kakao i...jakie gry odpalasz na PC? #gry #nostalgia #retrogaming
-moj pies ma cieczke
-do mojego psa #!$%@? sie jakiś bezdomny karakan ktory tylko jak nas spotka to lata za nami i szczeka bo próbuje go odpędzić patykiem
-dzisiaj znow to samo, znowu spotykam tego #!$%@?
-biorę patyk i on zaczyna drzeć mordę,
-jestem juz wkuriwony na maksa bo słucham tego jego szczekania od 10 minut
-nagle spotykamy kolejnego psa
-patrzę ma on szelki a troche dalej stoi właścicielka i gada z kimś
-pies tej baby zaczyna #!$%@? sie do mojego wiec próbuje go odciągnąć
-z boku gdzieś tam dalej szczeka ten #!$%@?ąk
-drze mordę do tej baby zeby brała tego psa, juz byłem wkuriwony level over 99999
-bierze tego psa to ja do niej zeby trzymała tego psa na smyczy to ona mi #!$%@? ze co jeszcze, moze ludzi na smyczy.
-ja jeszcze bardziej #!$%@? bo 100 metrów dalej jest wybieg dla psow ale #!$%@? tam, niech se polata po parku
-juz nie chciałem wchodzić w "dyskusje" bo byłem tak wkuriwony ze co drugie słowo to było #!$%@? albo #!$%@? a z boku dalej szczekal ten #!$%@?
Tak #!$%@? to ja dawno nie byłem, głownie przez tego bezdomnego psa bo nie da sie go niczym odpędzić.
Tak przy okazji macie jakieś sposoby zeby taki pies sie #!$%@?ł? Rzucanie w niego ceglowką odpada bo tam nigdzie nie ma cegieł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pies #zwierzaczki ##!$%@? #zalesie #pomocy
@Anty_Chryst: #!$%@? jakaś xD jaki tekst xD
@Anty_Chryst: oczywiście że można!!! ostateczną decyzję podejmę weterynarz na podstawie badania, ale sam wiek nie jest kryterium odrzucającym zabieg