Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +15
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#codzienndawkamadek #heheszki #madki
Oczywiście kwestia nie znajomości fizyki przez kupującego jest drugorzędna.
Dodatkowo można dalej rozpatrywać różne inne kwestie... W soft launchu gra nie potrzebuje języków z rynków, na których nie jest badana.
Jeżeli okaże się jeszcze, że opis był po polsku i nie było wyraźnej informacji o braku polskiej wersji językowej to tym bardziej zasadne pretensje i dobra podstawa do oczekiwania zwrotu pieniędzy.
Dosłownie, w treści nega był tekst w stylu "sprzedający wysłał na czas, towar ok ale przesyłka długo szła, listonosz mi nawet awizo nie zostawił".
@MiQ27: dokładnie, ludzie jak ty wierzą w takie bajty ¯_(ツ)/¯
i teraz TY! masz szanse poprawić to i skocz z balkonu (protip: tak 5 piętro+ i beton bo jak zeskoczysz z balkonu na parterze to nie zadziała)
@NIEKONWENCJONALNA: to jest jedna z "tych" matek, które potem "musza uczyć dziecko w domu, bo te nauczyciele nic nie uczo".
@Bebluch Co? Przecież ja ogłoszenia nawet nie widziałem wiec jak mogłem dać się naciąc. Przechodząc do meritum. W relacji sprzedający -konsument konsument nie musi się znać na fizyce. - produkt ma mieć cechy jakie są w opisie aukcji. Nie może być tak, że