Wpis z mikrobloga

• 1
@Variv: czy jesteś amerykańskim prawnikiem? Bo to co piszesz przypomina pozwy o poparzenie się kawą, bo nie było informacji, że kawa jest gorąca i można się poparzyć.

@klcn123 To jest inna sytuacja. Bo kawy jest kawa od momentu kupna. Nie musisz dokupić do niej niczego innego aby miała właściwości zgodne z zamówieniem. Kawa jest zgodna z opisem zamówienia.
Analogiczna sytuacja z kawą byłaby sytuacja w której sprzedający dałby ci
  • Odpowiedz
suma inteligencji na Ziemi jest stała, populacja rośnie ¯_(ツ)_/¯

@MiQ27: Dziecko również potrzebuje inteligencji, więc stratna jest na tym suma matki i samo też niewiele zyska :/
  • Odpowiedz
@XpedobearX: You must be fun at parties ( ͡º ͜ʖ͡º)
To jest żart. Dowcip taki. Cytat nawet, zwany aksjomatem Cole'a, a pochodzi z praw Murphy'ego.
Które zasadniczo też są żartem, chociaż nader często sprawdzają się w życiu.
  • Odpowiedz
@MiQ27: Ja się śmieję, że matka jest głupia bo dziecko odebrało jej inteligencję i samo też niewiele mądrzejsze będzie mając taką matkę, a Ty bierzesz to na serio xd Twój żart jest ok.
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: Ehhh, handluje na alledrogo na grubo, zdziwił byś się z czym ludzie do mnie dzwonią

Sobota, 22:30 : "Dobry wieczór, bo wiem Pan, mój syn pojechał do Anglii..."
Niedziela, 6:00 : "dobry, mój nik z alegra: spidi, chciałem te wage do prochu, znaczy jubilerske kupić"
Poniedziałek, 11:00 "Panie, kurr, jestes Pan oszustem i chu Pan pier ja pier o chu... - Co się stało? -Zapłaciłem i nie dostałem przesyłki
  • Odpowiedz
@Reality: Moim zdaniem akurat tutaj ma rację, płaci, więc wymaga. Co innego d-------e jednej gwiazdki za brak polskiego w jakiejś małej, darmowej apce.
  • Odpowiedz
@Variv o boże, takie farmazony piszesz, oczywiście że to nieprawda ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nikt by takiej reklamacji nie uznał na świecie, tak jak podajesz przykład wiatrówki na CO2. ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mintor: To akurat gra f2p była. No ja się kompletnie nie zgadzam, bo kompletnie nie takie są realia mobilea (czy w ogóle gier, ale tego nie potwierdzę, chociaż podejrzewam że tak).
  • Odpowiedz
Nikt by takiej reklamacji nie uznał na świecie, tak jak podajesz przykład wiatrówki na CO2.

@Mirkowy_Annon: Śmiem wątpić. W Polsce mamy prawo odstąpienia od umowy jeśli towar nie jest zgodny z opisem. - choć akurat w Polsce i tak nie ma problemu bo można towar zakupiony w sieci zwrócić bez przyczyny w ciągu 14 dni.

Mi np. sprzedawca na allegro bez problemu wysłał nowy towar kiedy mu wytknąłem niezgodność towaru
  • Odpowiedz