@simperium Mój znajomy zakochał się w prostytutce, tworzą szczęśliwy związek a on rozumie że ona kocha swój zawód i nie ma nic przeciwko żeby go kontynuowała.
Dla jednych to normalne, dla drugich niezbyt.
Poza tym twój znajomy prędzej czy później usłyszy od "córeczki" słowa - nie jesteś moim ojcem, wtedy przyleci mu przed oczami cały hajs wyjęty z bankomatu.
@simperium: Gosc po prostu oczekuje kobiety bezdzietnej, w czym problem? Przeciez i tak nie bylby w stanie zaakceptowac cudzego dziecka z takim podejsciem. Jesli komus to nie przeszkadza to spoko, ale doskonale rozumiem ludzi, dla ktorych to jest problem, bo sam do nich naleze i byloby to dla mnie przeszkoda.
@simperium Tak, jest gorsza od bezdzietnych kobiet, jest gorsza pod każdym względem. W czym jest niby lepsza od kobiety mądrej która wie jak się zabezpieczać żeby nie skończyć sama z gówniakiem?
@Notabene: A znasz historię każdej dzieciatej baby bez chłopa, że p--------z swoje kocołopy z taką pewnością na wykopie? A może to wysokiej jakości trolling, którego nie rozumiem, bo jestem debilem. Ciekawe.
@Suheil-al-Hassan: przecież na dzieci płaci ojciec z alimentów - zatem argument z czapy.
Dla jednych to normalne, dla drugich niezbyt.
Poza tym twój znajomy prędzej czy później usłyszy od "córeczki" słowa - nie jesteś moim ojcem, wtedy przyleci mu przed oczami cały hajs wyjęty z bankomatu.
@anheli: To i tak jej nie chcę bo mnie bachory w-------ą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeciez i tak nie bylby w stanie zaakceptowac cudzego dziecka z takim podejsciem.
Jesli komus to nie przeszkadza to spoko, ale doskonale rozumiem ludzi, dla ktorych to jest problem, bo sam do nich naleze i byloby to dla mnie przeszkoda.
Chłopie, JEST GORSZA.
I nie chodzi tu o to kto jest gorszy czy lepszy, jak sobie kogoś znajdą to szczęścia i w ogóle, ale to nie znaczy, że ja sie chcę w coś takiego pchać.
Komentarz usunięty przez autora
@dewanderer: post zawierał również odpowiedź do ciebie, nie było sensu pisać dwukrotnie tego samego.