Wpis z mikrobloga

@rrdzony: jaki koronny argument gościu? Ten Facet rozkręcił giganta z niczego, a obecny prezes to nie jest ktoś kto tam jest rok czy dwa, a ty wypisujesz że firma ma z-------o prezesa. To trzeba być naprawdę ograniczonym umysłowo żeby pisać coś takiego.
  • Odpowiedz
@rrdzony: Przeciez to jak on uzasadnia zakup rollsa jest kompletnie racjonalne. Chce pokazac ze on rowniez jest wlascicielem duzej firmy ktory odniosl sukces - takie wrazenie ze chce wywolac w towarzystwie potencjalnych klientow.
  • Odpowiedz
@bones1909: w środowisku informatycznym raczej funkcjonuje przekonanie o pracy za psie pieniądze dla Pana Janusza. Pan Janusz dał zresztą temu przykład ostatnio narzekając na to, że dla pracowników liczy się ile zarabiają
  • Odpowiedz
@Dorodny_Wieprz: Mało tego dodaje istotny aspekt psychologiczny, który jest moim zdaniem niezwykle istotny w takim interesach ale i tak @rrdzony nazwie go z zza z------m prezesem.
@rrdzony: I co z tego że panuje? Jako prezes zarządza i jest właścicielem jednej z największych polskich firm i to go definiuje jako udanego lub nie, a nie opinie "w środowisku".
  • Odpowiedz
@rrdzony: akurat ten fragment wywiadu to 100% racji, tak się pozyskuje kontrahentów - jako równorzędny partner. Ale co przeciętny mirek może wiedzieć o robieniu biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Przeciez to jak on uzasadnia zakup rollsa jest kompletnie racjonalne. Chce pokazac ze on rowniez jest wlascicielem duzej firmy ktory odniosl sukces - takie wrazenie ze chce wywolac w towarzystwie potencjalnych klientow.

@Dorodny_Wieprz: nie jest racjonalne bo raz ze do Dubaju leci sie samolotem, a nie jedzie sie z Warszawy przez Ukraine, Rumunie, Bulgarie, Turcje, Syrie i Irak Roll-Roycem, a jak potrzebuje go 2-3 razy do roku zeby pokazac sie
  • Odpowiedz
@Hasz5g: na rejestracjach z wypozyczalni, no w c--j jesteś wtedy poważnym graczem.

@rrdzony: Synek, ja kupiłem sobie drogie majtki, które ubieram tylko wtedy kiedy jest okazja podymać jakąś pannę której nie znam, bo zwyczajnie ona nie zna mnie na tyle żebym mógł jej się pokazywać w moich starych domowych dresach i byle jakich gaciach i zmienić swoją opinię co do mnie (tak panowie, wygląd ma znaczenie bo świadczy
  • Odpowiedz
sam gardze januszami biznesu, ale popracuj tam z pol roku, rok i s--------j, a nie narzekaj na warunki, k---a mamy rynek pracownika...
  • Odpowiedz