Wpis z mikrobloga

@Grabek_zielonka @Lucider5
Chodzi o to, że jest taka Pani na showup.tv, która ma wszystkim za złe. Zgłasza na policje, oskarża, straszy, robi screeny, znów zawiadamia. Pozywa w sprawach cywilnych i karnych. Twierdzi, że ma stalkerów, że jej nienawidzą, że zepsuli i zniszczyli jej piękne młode życie. I pierwsza osoba już poszła z jej zawiadomienia zeznawać na policję "w sprawie". A tutaj niechcący, albo chcący zapomniała wyłączyć mikrofonu i ktoś zarejestrował
  • Odpowiedz
@drlect3r: No, powiedziała że dostanie przynajmniej 10 lat ... a jak nie, to sama z-----e tego s-------a "bo takich ludzi powinno się zadźgać po prostu" ...
  • Odpowiedz
@BlogSU: ja p------e...
zamiast robić gownoburze to swoje brudy pierzcie u siebie a nie publicznie.
ona wali sprawy, ty walisz sprawę i ciul.
a tak cała Polska się śmieje.
patostream pisany.
  • Odpowiedz
@drlect3r: powiedz to Słodkiej, bo ona od dawna robi takie scenki na transmisjach publicznych i nawet podaje na policję Bogu ducha winną transmitującą, której od początku uprzykrzała ...
  • Odpowiedz
@hasek34: Nie wiem, ale ona narobiła sobie całą masę wrogów, a z jednym już dawno się sądziła - z Malinksem, którego zacytuję:

Malinks napisał(a):

9 czerwca 2017 o 11:28

Droga słodka987 . Zastanawiałem sie czy napisać tu też swój komentarz i podzielić się swoim zdaniem na Twój temat.

Zgadzam sie z przedmówcą, i nie widzę tu żadnych oszczerstw i kłamst, i zgadzam sie z Panem Henrym, że bardziej to jest raczej reklama w Twoja osobę niż jakaś złośliwość kierowana co do Twojej osoby. Wiem zdaje sobie sprawe, że prawda boli czytając ją na różnych forach związanych showup.tv. Ale jak to mówią jak Cie widzą tak Cie piszą, a z tego co już wyczytałem po forach pracujesz nad
  • Odpowiedz