Wpis z mikrobloga

@F0rT3hW1n: gra im predzej zdechnie od Artifactu niz zaczna reagowac na jakiekolwiek problemy. Sporo najwiekszych streamerow odeszlo w tym miesiacu od HS, chocby dla gowno-gry jak MTG Arena by przeczekac na Artifact.
  • Odpowiedz
@VanSmoke:

Obsrali się, że ludzie uciekają. Meta jest tak zrąbana przez wzmocnione hero power i Death Knightów z nieskończonym value, że mam wątpliwości czy nerfy nawet kilkunastu problematycznych kart są w stanie to naprostować.
  • Odpowiedz
@UberRam:

Sporo najwiekszych streamerow odeszlo w tym miesiacu od HS, chocby dla gowno-gry jak MTG Arena by przeczekac na Artifact.

Wyrośli z karcianej gry dla dzieci i przerzucili na grę dla dorosłych. W karciankach najważniejsza jest mechanika i tą Magic bije na głowę Hearthstone'a i prawdopodobnie również Artifacta.
  • Odpowiedz
@UberRam: czy ja wiem, odeszli, bo to coś nowego, w sensie, że mtg ma jakiegoś nowego klienta, a jak artifact okaże się przereklamowany to i tak ludzie wrócą do hs.. Dużo streamow jest sponsorowanych w mtg, więc trzeba poczekać. Hs potrzebuje zmian, ale ludzie krzyczeli tak samo przy gwincie, chociaż to całkiem inny poziom.
  • Odpowiedz