Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +280
Dobra, jak te nieudaczniki nie potrafią sobie poradzić to trzeba wziąć sprawy we własne ręce
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
źródło: temp_file8887991432412617333
Pobierz
Hellicon +109
No przecież jakby mnie taki klaun próbował zatrzymać w jakiejś zapomnianej przez boga wiosce to wcisnąłbym gaz w podłogę i zadzwonił na 112. Ten kraj to mem.
#limanowa
#limanowa
źródło: temp_file4000099397810251547
Pobierz

Jak dla dla mnie taka trajektorie lotu może mieć Tomahawk, ale nie kula ze snajperki.
@RFpNeFeFiFcL: Dlaczego nie. kula zboczyła o kilka metrów, ale dopiero znając prędkść możemy określić ile metrów poleciała w tym czasie do przodu. To mogłobyć bardzo niewielkie odchylenie.
@Heady1991 To pocisków do broni palnej. Obrót nadaje mu gwint w lufie. Własne chodzi o to, że pocisk nie leci prosto tylko skręca. Zdalnie sterowany.
Komentarz usunięty przez autora
Ale nie masz racji mówiąc że to pocisk smugowy, trajektoria jego lotu została dodana w postprodukcji, a sam pocisk świeci bo filmują w podczerwieni.
@PikPak: Jak patrzę na to zdjęcie ekspozycyjne, to widać, że są jakby 3 części. I tak myślę, że gdyby coś (siłownik na piezo) popychał ogon na boki, tworząc zawirowanie opływającego powietrza i opór to by działało prawie jak lotka. Sterowanie nie musi być skomplikowane, pocisk nie jest samonaprowadzający ale kierowany raczej.
A wytrzymałość na przeciążenia, jak mi tłumaczył
Komentarz usunięty przez autora