Aktywne Wpisy

Lenalee +122
Ale się wystraszyłam. Adrenalina jeszcze mną telepie, a że nie mam komu opowiedzieć, więc chyba muszę dać upust swoim emocjom przelewając to na klawiaturę XD
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że

mickpl +211
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,

Pytanie co do licki Microsoft PowerPoint online, czy w firmie, mógłym zalogować się na własne konto MS, i w ramach pracy dla firmy robić w tym programie prezentacje? Nie wdupi się microsoft że coś jest nie tak?
Usługi Office. Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 University, Office Online, Sway, OneNote.com oraz wszelkie inne Usługi subskrypcji pakietu Office 365 lub oferowane pod marką Office są przeznaczone do niekomercyjnego użytku osobistego Użytkownika, chyba że posiada on prawa do komercyjnego użytku wynikające z odrębnej umowy z Microsoft.
Czy się przyczepia - wątpię. Czy jest legalne - też wątpię :) szef oszczędza na oprogramowaniu? :)