Wpis z mikrobloga

Czy będą tutaj osoby zainteresowane wpisem, w którym wrzucę trochę zdjęć i garść informacji z miejsc, gdzie w południowej Polsce i na Słowacji stoją stare czołgi / inne maszyny z czasów drugiej wojny światowej? Widzę w gorących trochę śmieciowych wpisów, a ja na przykład dzisiaj wybrałem się specjalnie na Słowację, by spędzić jedno popołudnie wśród stalowych bestii minionego stulecia.
#historia #2wojnaswiatowa #czolgi
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vector_cd2401: Dobra, zajarzyłem. Byłem przy niej kilka lat temu. Dzisiaj się tam nie obracałem, ale na pewno stoi :)
Dobrze, że mi przypomniałeś. Muszę poszukać zdjęć z ostatniej wyprawy. Będzie pełniejsza relacja.
  • Odpowiedz
@vector_cd2401: Oj to nie wiem. Wycieczka była trochę na spontanie i w sumie najbardziej zależało mi na tych czołgach @Polankowicz: Jutro wrzucę post. Postaram się by był w miarę obszerny, znalazłem kilka starych zdjęć. Byłem na wieży obserwacyjnej na granicy i usłyszałem trochę ciekawostek. W trakcie gdy przebywałem na tarasie widokowym, słychać było w lesie eksplozję, prawdopodobnie miny. Dzisiaj wrzucę Wam jedno na zachęte.
@Pieszy_Easy_Rider: @
awm - @vectorcd2401: Oj to nie wiem. Wycieczka była trochę na spontanie i w sumie naj...

źródło: comment_YLitAZfwxyGnzDAf9oo9T8fkqaCBFdXD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz