Aktywne Wpisy
mam_spanko +377
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
stormi +5
nawet nie zlicze ile razy przez ostatnie 4 dni uslyszalam pytanie „ALE DLACZEGO TY NIE MASZ CHLOPAKA???” i to od osob ktore widzialam pierwszy raz w zyciu…. i nie moglam im odpowiedziec, ze to dlatego ze jestem pi*rdolnieta i dla mnie kazdy chlop ma jakies zjbbbbne cechy ktorych nie da sie przeskoczyc
Rozstaliśmy się trzy lata temu, po sześcioletnim związku. Nie utrzymywaliśmy żadnego kontaktu.
Teraz dowiedziałam się, że się żeni. Sam mnie o tym poinformował w obszernym, dość ckliwym mailu, w którym stwierdził, że do żadnego ślubu nie dojdzie jeśli zdecyduję się dać nam szansę. Nawet choćbym pojawiła się w ostatniej chwili, już w kościele. Nagle się ocknął, że jestem miłością jego życia i z nikim innym nie chce go spędzić.
Teraz, w połowie drogi do ołtarza.
W sumie współczuję jego przyszłej żonie, która prawdopodobnie cieszy się ze ślubu, podczas gdy on albo naprawdę ciągle myśli o byłej i uważa, że rozstanie było błędem, albo po prostu desperacko szuka sposobu na ucieczkę z tego związku.
Maila zignorowałam, wydzwania- nie odbieram.
Co za dzban.
#niebieskiepaski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
@medykydem: Strasznie jest uczuciowy, skoro swoją przyszłą żonętraktuje jak zapychadło i wręcz błaga byłą, żeby do niego
Według mnie dla spokoju własnego sumienia dobrze wysłać screen przyszłej żonie, najlepiej anonimowo, jeśli się okaże zapatrzona w niego, żeby nie próbowała Ci niszczyć życia i tyle. Domyślam się, że nie jest to łatwe i najprościej po prostu go poblokować i olać.
A tak przynajmniej będzie spać spokojnie.
Nie wiem jaki jest Twój były, ale potraktowałabym to jako próbuję wciągnięcia w jakąś gierkę, może liczy na gównoburzę.
I tak, zwalasz winę na nią za ewentualny rozpad ich związku. Przypominam i podkreślam: OP o nim dawno zapomniała, to on jej się narzuca próbując uciec sprzed ołtarza