Aktywne Wpisy
mam_spanko +678
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
rzzz +539
Rozstaliśmy się trzy lata temu, po sześcioletnim związku. Nie utrzymywaliśmy żadnego kontaktu.
Teraz dowiedziałam się, że się żeni. Sam mnie o tym poinformował w obszernym, dość ckliwym mailu, w którym stwierdził, że do żadnego ślubu nie dojdzie jeśli zdecyduję się dać nam szansę. Nawet choćbym pojawiła się w ostatniej chwili, już w kościele. Nagle się ocknął, że jestem miłością jego życia i z nikim innym nie chce go spędzić.
Teraz, w połowie drogi do ołtarza.
W sumie współczuję jego przyszłej żonie, która prawdopodobnie cieszy się ze ślubu, podczas gdy on albo naprawdę ciągle myśli o byłej i uważa, że rozstanie było błędem, albo po prostu desperacko szuka sposobu na ucieczkę z tego związku.
Maila zignorowałam, wydzwania- nie odbieram.
Co za dzban.
#niebieskiepaski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Inna sprawa, że gdybym jakoś do niej dotarła (może jacyś nasi byli wspólni znajomi pomogliby mi ogarnąć do niej kontakt), to zapewne i tak z tego wybrnie. "Komu wierzysz, mi czy kobiecie, której nawet nie znasz", "Jest zazdrosna, że ją zostawiłem, chce mi zniszczyć
Kiedyś poznałam chłopaka, spoko był, spotykaliśmy się z 3 miesiące. Okazało się, ze w innym mieście od LAT ma dziewczynę.
Biłam się z myślami bardzo długo, uznałam tak jak Ty, że do niej nie napisze, bo mi nie uwierzy, zrobią ze mnie jebniętą, że on się wytłumaczy itd.
Dokładnie 4 lata później poszłam na wesele, okazało się, że przy moim stoliku siedzi ona.
Kilka drinków później
@LisListopadowy: Gość ewidentnie lubi dramy :D Pewnie się z nim nie nudziłaś (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@kwasnydeszcz: @MicroL: @Canzone_: @nint: poszukam jej, w ostateczności skontaktuję się z jego matką. Ona mnie zawsze lubiła.