Aktywne Wpisy
MrMas +64
Zakazać trzymania psów powyżej 5 kg w blokach mieszkalnych i myślę że większość problemów z psiarzami i sfrustrowanymi psami się rozwiąże
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
mirekpngtif +8
Jakie macie jedno najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? Nie musi to być wspomnienie z jednego miejsca i czasu, ale też ciąg wspomnień jak np. "chodzenie z dziadkiem co niedziele na lody".
U mnie to było granie w piłkę na podwórku. Mieliśmy zgraną paczkę i fajne małe klepisko. Jak część grupy zaczęła dojrzewać to wszystko się posypało i kiedyś nastąpił ten "ostatni raz" wejścia na zaoraną "murawę", którego już i tak nie pamiętam.
#
U mnie to było granie w piłkę na podwórku. Mieliśmy zgraną paczkę i fajne małe klepisko. Jak część grupy zaczęła dojrzewać to wszystko się posypało i kiedyś nastąpił ten "ostatni raz" wejścia na zaoraną "murawę", którego już i tak nie pamiętam.
#
Parametry ciała:
Waga: 70,3 kg (było 70,3 kg tydzień temu)
BF: 20,8% (było 20,8% tydzień temu)
Tłuszcz trzewny: 9 (było 9 tydzień temu)
Woda: 54,3% (było 54,3% tydzień temu)
Mięśnie: 52,8 kg (było 52,8 kg tydzień temu)
Tak. Nie zmieniło się absolutnie nic w przeciągu 6 ostatnich dni (poprzednie ważenie było we wtorek, a nie w poniedziałek) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jedzenie:
Śniadanie - ketobułeczki ze smalcem i ogórkiem kiszonym 17B, 70T, 4W
Obiad - Stek z rostbefu, jajko i warzywa na patelnie 88B, 80T, 12W
Kolacja - Ketosanka 3B, 17T, 3W
Kalorie ~ 2050 kcal
Trochę przesadziłem dzisiaj białkowo. Ogólnie z kaloriami chyba też w ostatnie dni. Patrzę na wagę i żadnych zmian w ostatnim tygodniu. Zjeżdżam do 1700 kcal jutro.
Siłownia:
Wersja A z naciskiem na klatkę + cardio. Zmieniłem przedtreningówkę i efekt pozytywny - zwiększona pompka, potliwość i chęć do ćwiczeń. Gadałem chwilę z trenerem, powiedział że przedtreningówka mi nie zwiększy wytrzymałości na keto i że spadki na ostatnich powtórzeniach są normalne na tej diecie, więc nie powinienem się przejmować wytrzymałością.
Samopoczucie, zdrowie i inne
Dziś bez zmęczenia rano jakimś cudem. Ogólnie spoko dzień, jedna szybka wizyta na dwójce.
Standardowo - Jakieś pytania, sugestie itp. śmiało piszcie. Jeśli się podobało i chcesz czytać więcej, obserwuj tag #tehwinnaketo lub na czarno jeśli nie chcesz tego widzieć.
#keto #mirkokoksy #mikrokoksy #dieta
Jak na początku roku redukowałem to byłem przez 2 miesiące na zbilansowanej 1500 kcal i żyłem bez problemu...