Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +92
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +1
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

W poprzednim tygodniu w taki sposób zrobiłem ze 120k około 400k COINS.
Tym razem kupiłem o wiele więcej kart inwestując około 200k w Złote Karty NON-RARE - licytowane każda za 350 coins.
W klubie jest ponad ~500 złotych kart z czego co najmniej 450 to inwestycja + 90 kart na liście transferowej.
Teraz tylko czekać na SBC w którym bedą potrzebne złote karty nonrare - jako wypełniacze, albo konkretne narodowości.
I można zbierać plony :P
#fifa19 #handel #fut19 #fut #fifa
źródło: comment_p807awQb2bzl2c8pZBdbh4eNYW9n05pY.jpg
PobierzW FIFIE 19 nigdy nie kupowałem Fifa Points, Coins ani nawet nie przelewałem z innych kont.
Za 2 dni te karty będą stały w większości po 800-900 za sztukę a wśród nich będą perełki po 3000+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgorsza jest Polityka EA i banowanie rynku transferowego.
Przez tą noc dostałem chyba z 7x blokadę i nie dało się licytować (blokada trwa ok. 30 min).
EA nie ogarnęło jednak tego, że jak się dostanie ją w grze na konsoli i wejdzie na WebApp to dalej można licytować.
A jak dostanie się na
350 coins za kartę to minimum. Na Kup Teraz da się wystawić od 400 coins a już w momencie mojej licytacji nadwyżki kart (duplikaty) wystawiałem po 600-700 i schodziły w mniej niż godzinę.
Nie wiem czy każda z moich kupionych kart zdrożeje.
Jedna będzie warta 450 coins, inne
Kupiłem między innymi Davinsona Sancheza za 8k (warty 50k) albo Walkera za 49k a warty 80k :P
I do SBC nie czekać -X- czasu, bo Ważne Mecze wychodzą we wtorki i czwartki.
Pomiędzy nimi prawie codziennie coś wychodzi.
Przykładowo: jak jutro wyjdzie SBC do których potrzeba będzie 2 Niemców to wystawię tylko całą BUNDESLIGĘ a reszte
To też spory zarobek.
(Na Walkerach i innych drogich nie opłaca się siedzieć na snajpieniu a trafiłem ich okazyjnie bo snajpiłem do swojego składu.)