Aktywne Wpisy
harrame +1264
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji
źródło: obraz
Pobierz
Aqua_Tofana +31
Dlaczego już nikt na wykopie nie narzeka na zakaz handlu w niedzielę? Tyle tu było łzawych historii o powrotach z delegacji, pustej lodówce itp. już wam nie przeszkadza zakaz handlu?
#pytaniedoeksperta #zakazhandlu
#pytaniedoeksperta #zakazhandlu

Ale jak zapchasz komuś kibel na Ukrainie, to wtedy oni maja ciebie za buraka, co nie umi zrobić kupy
Byłem na wakacjach na Krymie (jak jeszcze był w pełni ukraiński). Wynajmowałem pokój "u lokalsów". Obok kibla był śmietnik na papier toaletowy...
乁(•ʖ̯•)ㄏ
Szczególnie dotyczy to krajów, w których istnieją wyższe standardy higienny i nie ma potrzeby budować rurociągów zdolnych transportować papiero, bo tam dupę się po prostu myje wodą, a nie jak w 'rozwiniętej' Polsce, rozciera na niej kał kawałkiem papieru.
@GoodPain: akurat na to jest rozwiązanie, rozdrabniacz wc - i nie ma problemu z wąskimi rurami
No, kiedyś zazdrościłem ludziom z "dzikich krajów" wężyków w toaletach. Dobra wiadomość jest taka, że u nas też można sobie sprawić coś takiego, (nazwa handlowa "bidetta" jakby ktoś nie wiedział).