Aktywne Wpisy
snickers111a +115
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +87
Początkowy cel 78 kg zaraz będzie osiągnięty, a zakładałem końcówkę roku. Słusznie mnie kilka mirków wyśmiało @milvanb: @151346136: mowa o was panowie (✌ ゚ ∀ ゚)☞. Tak jak pisałem poprzednio redukuję dla płaskiego brzucha, zadowalających efektów w lustrze więc waga jest tylko dodatkiem. Czeka mnie jeszcze trudna droga, bo żeby brzuch był na zero z pasem, talią to brak 8 centymetrów, dokładnie tyle ile już zgubiłem. Nie wiem ile kilogramów przełoży się na taki efekt. Mam nadzieję że 72 kg to będzie ta waga. Może mniej, mam taką nadzieję. Efekt w lustrze jest widoczny, ale jak człowiek ogląda się na codzień to nie jest to takie spektakularne, zauważyłem większy luz w koszulkach w pasie. Lipomastia zmniejsza się, z czego bardzo się cieszę. Nie jestem zadowolony z tego co widzę w lustrze, ale to mnie tylko motywuje więc lecę do założonego celu.
Staram się dokumentować co mogę więc mam zdjęcia z początku, mam zdjęcia z teraz. Pomiary też i wygląda to tak.
Początek Teraz
Brzuch: 112cm 104cm
Waga: 84.8kg 78.5kg
Mam też foty z początku, z czasu ostatniego wpisu. Wrzucę robiąc podsumowanie, na razie jeszcze nie jestem gotów. W dalszym ciągu ćwiczę na drążku, przychodzi to z coraz większą łatwościa
Jak ktoś chce śledzić to niechaj śledzi, chetnie przyjmę wszystkie rady i #!$%@?. Miłego wieczoru!
#mikrokoksy #mirkokoksy #odchudzanie #grubasy #zabijgrubasa #dieta #chudnijzwykopem #redukcja
#kostkaprojekt bo zamierzam na przyszłe lato dociąć do kostki na brzuchu. Na tym tagu zawsze będą wpisy odnośnie redukcji, zapraszam do obserwowania /lub i/ #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)