Wpis z mikrobloga

Waga spadła do 78,5, brzuszek do 104cm co jest dla mnie dużym osiągnięciem. Miałem w zeszłym tygodniu dwa dni kiedy kalorykę miałem na styk żeby utrzymać masę. Mały eksperyment, co się stanie z metabolizmem. O dziwo waga spadała nawet w tych dniach, a potem zgodnie z oczekiwaniami masa zaczęła szybciej lecieć.

Początkowy cel 78 kg zaraz będzie osiągnięty, a zakładałem końcówkę roku. Słusznie mnie kilka mirków wyśmiało @milvanb: @151346136: mowa o was panowie ( ). Tak jak pisałem poprzednio redukuję dla płaskiego brzucha, zadowalających efektów w lustrze więc waga jest tylko dodatkiem. Czeka mnie jeszcze trudna droga, bo żeby brzuch był na zero z pasem, talią to brak 8 centymetrów, dokładnie tyle ile już zgubiłem. Nie wiem ile kilogramów przełoży się na taki efekt. Mam nadzieję że 72 kg to będzie ta waga. Może mniej, mam taką nadzieję. Efekt w lustrze jest widoczny, ale jak człowiek ogląda się na codzień to nie jest to takie spektakularne, zauważyłem większy luz w koszulkach w pasie. Lipomastia zmniejsza się, z czego bardzo się cieszę. Nie jestem zadowolony z tego co widzę w lustrze, ale to mnie tylko motywuje więc lecę do założonego celu.

Staram się dokumentować co mogę więc mam zdjęcia z początku, mam zdjęcia z teraz. Pomiary też i wygląda to tak.
Początek Teraz
Brzuch: 112cm 104cm

Waga: 84.8kg 78.5kg

Mam też foty z początku, z czasu ostatniego wpisu. Wrzucę robiąc podsumowanie, na razie jeszcze nie jestem gotów. W dalszym ciągu ćwiczę na drążku, przychodzi to z coraz większą łatwościa

Jak ktoś chce śledzić to niechaj śledzi, chetnie przyjmę wszystkie rady i #!$%@?. Miłego wieczoru!

#mikrokoksy #mirkokoksy #odchudzanie #grubasy #zabijgrubasa #dieta #chudnijzwykopem #redukcja

#kostkaprojekt bo zamierzam na przyszłe lato dociąć do kostki na brzuchu. Na tym tagu zawsze będą wpisy odnośnie redukcji, zapraszam do obserwowania /lub i/ #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 12
  • Odpowiedz
@moakatanga: widziałem twoje zdjęcia, jesteś już blisko więc jest ciężko. Teraz będziesz już często chodizl głodny, zależy jeszcze jak dietę prowadzisz. Im więcej warzyw, owoców tym większa objętość przy małych kaloriach. Ale białko trzeba brać z jakiegoś miejsca ()
  • Odpowiedz