Wpis z mikrobloga

@lolek-lolkowsky-3: @Zartrom: możecie sprawdzić też olej z dzikiego oregano firmy solgar, podobno dobrze działa. Ja kupilem, ale narazie nie biorę, bo byłem u koleżanki na jakimś badaniu, na którym wyszlo, że mam grzyby w jelicie grubym, także super że gastrolog tego nie zauważył... Do tego psycha, więc mam kurację miesięczna, żeby pozbyć się grzybów, a na drugi miesiąc kuracja wyciszająca. Do tego dieta niskoglutenowa, bo wyszlo, że średnio
  • Odpowiedz
@lolek-lolkowsky-3: Jutro jade po ten syrop ziolowy co poleciles. Mecze sie z tym juz od jakis 3 lat. Moj problem to ciagle okropne gazy, przelewania. Jak to mi pomoze zmniejszac chociaz te gazy to bedziesz moim wybawicielem i wysylam Ci butle tych ziólek w prezencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lolek-lolkowsky-3: ja też stosuje iberogast ale mam postać biegunkową ibs i niestety nie jest on wskazany bo to lek prokinetyczny - w dniu w którym go stosowałem jeszcze częściej chodze do toalety. A też wiem że to cudowny niby lek ale może bardziej na formę zaparciową a może dopiero jak uregulują się jelita i będę miał normalne stolce to wtedy zastosuje. Podobnie z Debridat czy też Tribux forte - ta
  • Odpowiedz