Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Dostałem awans na stanowisko seniorskie i 40% podwyżki ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Jaram się jak most łazienkowski
P.S. nie jestem programistą :)
#pracbaza #it
@el_rupert analizuj sie biznesy seniorów przecież to z nazwy wynika juz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zaraz zaczynam pierwszą pracę jako BA. Ile zajęło Ci dojście do seniora?
Życzę Ci powodzenia i samych sukcesów! :)
Muszę powiedzieć, że się cieszę w opór. Pieniądze ok jak na pierwszą pracę po studiach, a i sama praca brzmi ciekawie.
Manager ostrzegał, że to zaprzedanie duszy, ale co mi tam ¯_(ツ)_/¯
@Antekex: Dobrze jest zacząć z poziomu wsparcia aplikacji, gdzie już jest jakiś BA i można podglądać jego pracę.
Na plus jest na pewno znać sposoby zarządzania projektami, bo trochę inaczej zbiera się wymagania w Waterfall-u a inaczej w Agile-u. Najważniejsza wiedza to co to są wymagania, jak je zbierać, jak kategoryzować, co to features, user stories, defects, etc.
Zdecydowanie najważniejsza umiejętnością moim zdaniem jest
A szczerze możliwe, że mam pecha pracować z raczej słabymi analitykami. Chyba nigdy nie znalazłem się sytuacji, żebym dostał wszystkie informacje od razu albo po dopytaniu się o coś analityka on nie musiał się dopytać klienta. Często kilkukrotnie. Często
Komentarz usunięty przez autora