Wpis z mikrobloga

Ostatnio jeżdżę sobie korzystając z CarPlay i muszę powiedzieć, że bardzo ładnie to zrobili. Wszystko działa szybko, interfejs jest bardzo wygodny do obsługi dla kierowcy (dużo wygodniejszy niż android auto i jego gówniane małe piktogramy na dole ekranu), ładnie się integruje z przyciskami na kierownicy itp. No i dostęp do pełnego Spotify z poziomu radia jest świetny ʕʔ
#apple #ios #carplay
Songbird - Ostatnio jeżdżę sobie korzystając z CarPlay i muszę powiedzieć, że bardzo ...

źródło: comment_z4y769zi3NpPoZ4KFCsLabhPJIC8SJwV.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dużo wygodniejszy niż android auto i jego gówniane małe piktogramy na dole ekranu

@Songbird: O stary jak to dla Ciebie są małe piktogramy to proponuje wymienić szkła w okularach na mocniejsze. Apple ma design jak dla starej babci co nie widzi dokładnie i musi sobie czcionkę powiększyć.
  • Odpowiedz
Apple ma design jak dla starej babci co nie widzi dokładnie

@jabolsy: No i właśnie tak powinien wyglądać interfejs w samochodzie, prowadzę i nie mam zamiaru szukać jakiejś opcji poukrywanej za menusami albo za gównianymi małymi ikonkami, wszystko ma być duże tak żeby tylko rzucić okiem na ekran i wybrać to co trzeba.
  • Odpowiedz
@Songbird: czyli google Maps na carplay + yanosik na telefonie działa u cb ok? Może to tylko moje spostrzeżenie, ale z tego co zauważyłem to zminimalizowany yanosik wysyła komunikaty z sporym opóźnieniem, tez tak masz? (IPhone x czyli to nie problem z mała liczba ramu czy słabym procesorem)
  • Odpowiedz