Aktywne Wpisy
baton967 +13
#przegryw zaraz wściekła mama wstaje, to trzeba iść szybko spać i obudzić się jak se pójdzie do pracy eh
laptopa mi znowu schowala, co chwilę mi chowa rzeczy eh
muszę sie w końcu wyrwać z tego domu ale skąd na to siły wziąć? eh
laptopa mi znowu schowala, co chwilę mi chowa rzeczy eh
muszę sie w końcu wyrwać z tego domu ale skąd na to siły wziąć? eh
Napalone_Okno +23
Piękny ma ten ogonek... Jest moc.
Spróbowałem i mnie poskładał na dobre kilka minut. (。◕‿‿◕。)
Dziś i jutro robię zbiór wszystkiego co mi dojrzało, także pewnie jutro wieczorem będę się odzywać do wszystkich, którzy byli chętni na zestawy. Zobaczymy ile tego wyjdzie.
To co jeszcze jest zielone planuję zostawić na krzakach jeszcze przez około 10 dni, potem według prognoz zrobi się już są zimno no i ryzyko przymrozków będzie już duże.
#chilizgobim
#chilihead #papryczki #chili #rosliny #papryka #ogrodnictwo #ogrod #warzywa #hobby #zainteresowania #wies #goomowesosy #ostrezarcie #ostresosy #uprawiajzwykopem #uprawa
@kapitankebabownik: Reapery akurat wymagają odrobiny praktyki. Ale zwykłe chabanery już łatwiej.
Jest też cała lista mniejszych i ozdobnych (i tez ostrych) które też pięknie u nas rosną:
Little Elf
Sangria
Chinese Five Color
Explosive Ember (te akurat rosną nawet spore, polecam)
@PajonkMondry Buzie widzę, buzię :-D
JA #!$%@? JAK MNIE #!$%@?Ą TAKIE CIOTY, NO #!$%@?. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO „OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA #!$%@? WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE #!$%@?, NIEBO W GĘBIE, GDYBY
DEJ (ʘ‿ʘ)
I drugie pytanko aporpos odmiany salvatico, krzaki mam okazałe, bardzo rozłożyste, plenne. No ale bardzo specyficzne w smaku, tak jak bym #!$%@?ł mydło w kostce ;d. Jakie znalazłes dla nich zastosowanie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)