Wpis z mikrobloga

@cqwtg1355 to przejrzyj sobie moje wpisy dotyczące twojej #!$%@? logiki, na które nie odpowiedziales. Also; juz przestałem cie traktować poważnie i jak wczoraj napisałem - mam tylko beke. Do książek. Do wiedzy teoretycznej. Bo jak na razie to rzucasz tylko bezmózgie frazesy nie mające pokrycia w faktach. Dobrze, ze chociaż z tymi memami spod #rakcontent skonczyles
@cqwtg1355 Nie odpowiedziales na za żaden zarzut co do mojego ostatniego komentarza. Czarnolisto? Po co? I tak nie jesteś w stanie skomentować moich wpisów xD już twój kolega @Drakii pisał do @revmir

"Cześć poprosisz @rzuberbozy żeby mnie odbandował bo chce z nim pogadać na priv i poprosić żeby mi podesłał jakieś materiały edukacyjne z których mógłbym się douczyć? żeby nie zadawać znów głupich pytań. "

Z czego prychłem niemiłosiernie. Taki obraz wasz,
@Al-3_x: Libertarianizm jest niepolityczny. Libertarianizm zakłada że to ty jesteś odpowiedzialny za swoje życie. Co jest oczywistościa, ale większości ludzi to nieodpowiada, większość osób uważa że coś im się "należy". Wiec rządy chcąc im się przypodobać odchodzą od liberalizmu, wprowdzajac po kolei zmiany mające na celu spodobanie się konkretnym grupom, w konsekwencji pogarszając sytuację wszystkich.
Dlatego też w Polsce nie da się wprowadzić klasycznego liberalizmu - społeczeństwo na to się nie
@Al-3_x: Libertarianizm jest niepolityczny. Libertarianizm zakłada że to ty jesteś odpowiedzialny za swoje życie. Co jest oczywistościa, ale większości ludzi to nieodpowiada, większość osób uważa że coś im się "należy". Wiec rządy chcąc im się przypodobać odchodzą od liberalizmu, wprowdzajac po kolei zmiany mające na celu spodobanie się konkretnym grupom, w konsekwencji pogarszając sytuację wszystkich.
Dlatego też w Polsce nie da się wprowadzić klasycznego liberalizmu - społeczeństwo na to się nie