@Junpei1948: nie chcial zebyscie do boga diabla sie mmodlili, bo u niego amen to wlasnie ament na koncu modlityw.Pozniej nie jednego kuca potrafilo p----------c z jakims adhd wiec was chronil
@Junpei1948: Pojedź teraz do tego księdza i powiedz, że chcesz dokonać apostazji, bo skoro ksiądz kłamie w takich błahych sprawach, to co dopiero w kluczowych ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@Junpei1948: mógł im powiedzieć w sumie, że mówią niepoprawną polszczyzną, ale wtedy by mógł być kwik rodziców, że hurrr jak to moje dzieci od wieśniaków wyzywać durrr..
@MichauTheGayWizard: chciałeś pocisnąć a wyszło jak zawsze. Lekarz mnie oszukał, więc ludzie słuchający lekarzy odnośnie szczepionek dają się oszukiwać. Wiem, że to jest luźnie,ale chyba nie tak jak jak ciskanie się o wiarę w momencie jak ksiądz kłamie odnośnie tłumaczenia jednego słowa.
Tak z ciekawości, co co zrobili katolicy? Dlaczego uważasz, że ludzie których zupełnie nie znasz mają problem z logiką? Tylko nie pisz mi że jesteś ateistą bo ateista
@Junpei1948: to nic nie zmienia. urodziłeś sie i wychowywałeś jako katol. katolstwo na zawsze w tobie zostanie i żadnym podpisem z siebie tego nie wyrzucisz.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
To i tak lepiej niż jak mój kolega na komunii, po wręczeniu mu przez księdza opłatka, powiedział mu "smacznego", a nie 'amen'. Ksiądz: "Ciało Chrystusa", kolega: "smacznego" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_pInwj5AZxKK46Kz5gs03A0EzqyDX4vln.jpg
Pobierz@Junpei1948: mnie kiedyś lekarz oszukał
#bekazszczepionkowcow
Dobrze taguje?
@ipkis123: Musiałaby cię oszukać szczepionka, nie lekarz. Widać, że jesteś katolikiem, bo masz problemy z logiką.
Tak z ciekawości, co co zrobili katolicy? Dlaczego uważasz, że ludzie których zupełnie nie znasz mają problem z logiką? Tylko nie pisz mi że jesteś ateistą bo ateista
Nie jestem katolikiem. Aktu apostazji dokonałem 6 lat temu :)
katolstwo na zawsze w tobie zostanie i żadnym podpisem z siebie tego nie wyrzucisz.