Wpis z mikrobloga

#rocznica #zwiazki

Wpadlam na pomysl prezentu na rocznice zwiazku. Pomyslalam ze zrobie sloik ''100 powodow dla ktorych cie kocham'', ze w srodku bedzie 100 karteczek z milymi wyznaniami, slowami romantycznych piosenek, wspomnieniami itp. Co myslicie? Niebiescy, spodobalby sie Wam taki prezent?
  • 219
  • Odpowiedz
Jestem różowa i sama bym się nie ucieszyła z takiego prezentu, zapewne skończyłby schowany gdzieś w szafce, albo zakurzony na półce

Najlepszy prezent to praktyczny, związany z moimi zainteresowaniami lub wspomnienia wyjątkowo spędzonego czasu :)
  • Odpowiedz
@fineee: Dlaczego chcesz mu dać prezent, który sama chciałabyś otrzymać? Jeśli "gra w gry", to wątpię, żeby był jakąś artystyczną duszą, która zachwyci się czymś takim. Jak chcesz się bawić w karteczki, to zrób lepiej wersje "50 rzeczy do zrobienia wspólnie" i wypisz tam co chcielibyście zrobić razem. Po wręczeniu prezentu, losujcie co jakiś czas karteczkę i róbcie to co wypadnie. Propozycje niech będą zróżnicowane, od czegoś pokroju "zrobienie pizzy
  • Odpowiedz
@fineee te gofry i pizza na telefon oraz uwierz w ducha? XD coraz gorsze masz pomysły XD to ma być prezent dla niego, więc kup mu lepiej ulubioną grę. A jak chcesz, żeby był dla Was, to kup grę, w którą można grać razem, dokup pada i grajcie przy tych gofrach i pizzy. Do tego dobre piwo, albo wino. Potem wspólna kąpiel, albo prysznic i zrób mi niespodziankę w alkowie. Najlepiej
  • Odpowiedz
Faceci mają #!$%@? na takie romantyczne gesty. Nie rób tego.

@mlodyteam: rozni sa ludzie, w sumie jest duzo rzeczy ktore bym wolał dostać ale na pewno na taki prezent bym jakos nie narzekał, przynajmniej wymaga poświęcenia czasu, polowe rzeczy to ja se moge w sklepie kupic za 10 min a takiego czegos nie ;)
  • Odpowiedz
. przeciez nie bede mu kupowac srubokretow na prezent (facepalm), ani gier skoro ma wszystkie gry na steamie. mamy duzo gier w ktore mozemy grac razem, pady, konsole itd.

zreszta lepsze niz prezenty materialne i kosztowne sa prezenty z glebi serca, do it yourself
  • Odpowiedz