Aktywne Wpisy
Sansiwiera +478
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen Eurowizji? Serio nie macie nic lepszego do roboty w sobotni wieczór niż oglądanie tego paździerza?

Darson666 +174
Trochę mnie bawi, że #wykop kiedyś był uznawany za miejsce w jakiś sposób elitarne w polskim internecie, z resztą sam pamiętam jego początki i było tu naprawdę dużo wartościowych treści. A teraz ta elita internetu pełna jest fascynacji patostreamami, przegrywem, jakimś #!$%@? konkursem piosenki xD o szurach nie wspominając. I tak sobie myślę, że najgorsze, że nie tyczy się to tylko wykopu, to zidocenie widać po całym społeczeństwie.
#przemysleniazdupy
#przemysleniazdupy

Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Frasad @Horaccy @sznycel @beesAreAwesome @DzikiWonsZwKapeluszu @phalaenopsis @BochenekMleka @Przetok @user_p @koprzywa @Prosiaqu @Chareq @xdziku @kr000lik @xcvw1 @4gN4x @Sebus_PL @Falcon999 @Minimalizacja @pestis @StarySkuter @Magix_Slayer @KrowaMleczna @Lil_Pepe @blogger @Lucy01 @llII @Ktos27 @18zpitrasio @Stalkere @
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Sprzedaj je