Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +92
Obejrzałem 20 dni w Mariupolu. Mocny film. Musiałem w paru miejscach pauzować od nadmiaru emocji. Jeszcze bardziej chcę wspierać Ukrainę i jeszcze bardziej nie cierpię Rosji. Powinni ten film obowiązkowo puszczać w liceach, zawodówkach, itd.
Mam nadzieję, że Ukraina odzyska Mariupol.
Ukraina nie może zostać wchłonięta przez Rosję. Minie x lat i Rosja pod kolejnym pretekstem, np. że wszyscy Słowianie to jedna rodzina, albo potem, że ,,prawdziwa Europa" powinna być z centrum
Mam nadzieję, że Ukraina odzyska Mariupol.
Ukraina nie może zostać wchłonięta przez Rosję. Minie x lat i Rosja pod kolejnym pretekstem, np. że wszyscy Słowianie to jedna rodzina, albo potem, że ,,prawdziwa Europa" powinna być z centrum
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
„Wszelako, pisząc poważnie, nie wziąłbym nigdy udziału w Marszu Normalności (heteroseksualistów), w Marszu Indywidualności (onanistów) ani w Marszu Przyjaźni dla Zwierząt (zoofilów) – gdyż uważam, że sprawy związane z płcią muszą pozostawać całkowicie intymne. O nich nie powinno się mówić – a już w żadnym przypadku robić w oparciu o nie masowych imprez.”
Jak ja bym chciał Wolność w sejmie. Ehhhh
...
#korwin
Przykład? Sośnierz, niesamowity, mądry i dobry polityk, który jest tam dla nas nie dla hajsu i władzy
@Helsantonio_Montes: Bekowicz i cała hałastra, która przewala kasę z subwencji to jest dno.Ulubieńcy Korwina, który robią posłusznie co prezes robi, dlatego Sośnierz czy Menzten są na drugim planie. Po ostatnim wystąpieniu w klubie jagiellońskim powinna się nimi zająć skarbówka.
#lewackalogika
@Caleb88 Które to przepisy w polskim prawie nie przysługują homoseksualistom?
Jak to nie? To skąd nagle wzięli się ci wszyscy ludzie na marszach?
A jeśli nie chodziłoby o promocję, to nie marnowali by majątku na urządzanie marszów, na propagandę w szkołach, mediach,
Brak zusu to już jest dużo większa wypłata, mniejszy vat i podatki i kolejne zaoszczędzone pieniądze i rzeczy tańsze w sklepach.
Ale cóż 30% Polaków uważa, że nie płaci podatków. Wiedza ekonomiczna w polsce leży i kwiczy
Także pierdu pierdu, ale nie tylko młodzi żyją w kraju. Poza tym jak Ty chcesz tutaj ZUS usuwać jak Polskie robactwo uważa, że im się należy - socjal, wolne, dodatki na wszystko i najlepiej HURR DURR
Uznanie związków i konkubinatów, ubezpieczenie zdrowotnego partnera, wspólne rozliczenie podatkowego, dziedziczenie ustawowe, odbiór korespondencji, pochowanie zwłok, prawo do renty/emerytury po zmarłym partnerze.
Część na pewno jest oszołomami,
ostatnio pojawiły się badania sugerujące że można kogoś nakłonić do zmiany płci przez presje społeczną a to chyba krok dalej niż zostanie gejem.
Ludzie byli już namawiani do dziwniejszych rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)