Aktywne Wpisy
solarris +236
Szach mat chlopcy wykopcy
Adiog +70
Co się stało w #polska po 2018 roku, że #p0lka przestały rodzić?
Plusujcie dla zasięgu, zróbmy prawidziwy brainstorm.
#nieruchomosci
#rozowepaski
Plusujcie dla zasięgu, zróbmy prawidziwy brainstorm.
#nieruchomosci
#rozowepaski
Przyczyna niskiej dzietnosci
- TikTok brain (czekanie na księcia z 1% najlepszych 42.0% (425)
- Ceny nieruchomosci 24.5% (248)
- Ceny utrzymania dziecka 18.9% (191)
- “Karierowiczki w korpo” 14.7% (149)
Albo raczej uzasadnić czemu są same.
To chyba dość jasne. Każdy szuka usprawiedliwienia, a niektórzy nie potrafią zrozumieć, że być może oni też mogli coś zrobić inaczej, więc wynajdują najprostsze uzasadnienie: nie był mnie wart.
Właśnie stałaś się Panią życia i podjęłaś decyzję o usunięciu kogoś z FB ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
To stwierdzenie o księżniczce też mi się nasunęło, ale nie chciałam być już taka... generalizująca ;)
To nie generalizacja, to stwierdzenie faktów :)
Czyli Twoja potrzeba wyrzucania ludzi z fb jest zaspokajana w inny sposób? ;)
Taaak, robię to w zupełnie inny sposób :) A Ty?
Też mam swoje sposoby, np. skasowanie akapitu z rozprawy doktorskiej, albo foch na chomika, że lubi mnie tylko dlatego, że daję mu jeść ;) A tak bardziej
Niestety BB nie dla mnie :c ja jestem typem gadżeciarza :)
Chomik nie lubi Cię tylko dlatego, lubi Cię też bo zmieniasz mu trociny!
Powiem Ci, że dla takich jak Ty są właśnie nowsze BB ;) Czyli połączenie fizycznej klawiatury (ergonomicznej) z Androidem. Chyba, że wolisz pisać na dotykowym ekranie, to wtedy BB nie oferuje nic więcej niż konkurencja. A często zmieniasz telefony czy jak już trafisz na ten dobry egzemplarz to użytkujesz go jak najdłużej się da?
Ooo... dziękuję (。◕‿‿◕。)
Oj tak, życie weryfikuje. W momencie w którym poszedłem do pracy zamiast na studia odpadło około 50% znajomych. W momencie wybrania zawodu i przeprowadzki poleciało kolejne 50 z tych pozostałych :)
No tak - bo studia to najważniejszy etap w życiu! Jak mogłeś! ;) Najważniejsze, aby aktualnie otaczały Cię osoby na które możesz liczyć.