Wpis z mikrobloga

@ad1k: Laski które takie głupoty udostępniają z reguły są same (bo nikt z takim głupim babskiem które takie coś udostępnia nie będzie siedzieć na kwadracie) albo już po rozwodach i takimi wpisami próbują zwrócić na siebie uwagę.
  • Odpowiedz
@ad1k: Aż tak to nie. Jednak powinna zapalić się czerwona lampka z tyłu głowy. Wyjaśniając:

Albo raczej uzasadnić czemu są same.

To chyba dość jasne. Każdy szuka usprawiedliwienia, a niektórzy nie potrafią zrozumieć, że być może oni też mogli coś zrobić inaczej, więc wynajdują najprostsze uzasadnienie: nie był mnie wart.

Generalnie - nie działa to
  • Odpowiedz
  • 1
@grey_m teoria standardowa - wielka księżniczka ;p
Właśnie stałaś się Panią życia i podjęłaś decyzję o usunięciu kogoś z FB ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@ad1k: To po to jest ludziom fb, aby czuć, że dokonują ważnych, życiowych zmian ( ͡º ͜ʖ͡º)
To stwierdzenie o księżniczce też mi się nasunęło, ale nie chciałam być już taka... generalizująca ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@grey_m nieee, to raczej taka przenośnia, jakoś trzeba ludziom umilać te szare dni :) Ja ważne decyzje podejmuje codziennie z racji wykonywania zawodu ;p
To nie generalizacja, to stwierdzenie faktów :)
  • Odpowiedz
@ad1k: Mam BlackBerry (ale nie studiuję prawa i nie chodzę na crossfit - to nie ten rodzaj wypowiedzi) które było sprzed czasów BB z Androidem, więc żadna z powyższych aplikacji nie jest dla mnie dostępna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Też mam swoje sposoby, np. skasowanie akapitu z rozprawy doktorskiej, albo foch na chomika, że lubi mnie tylko dlatego, że daję mu jeść ;) A tak bardziej
  • Odpowiedz
  • 0
@grey_m ja i bez skasowania FB bardzo ograniczyłem znajomości!
Niestety BB nie dla mnie :c ja jestem typem gadżeciarza :)
Chomik nie lubi Cię tylko dlatego, lubi Cię też bo zmieniasz mu trociny!
  • Odpowiedz
@ad1k: Życie weryfikuje, prawda?
Powiem Ci, że dla takich jak Ty są właśnie nowsze BB ;) Czyli połączenie fizycznej klawiatury (ergonomicznej) z Androidem. Chyba, że wolisz pisać na dotykowym ekranie, to wtedy BB nie oferuje nic więcej niż konkurencja. A często zmieniasz telefony czy jak już trafisz na ten dobry egzemplarz to użytkujesz go jak najdłużej się da?
Ooo... dziękuję ()
  • Odpowiedz
  • 0
@grey_m średnio co roku zmieniam telefon :) Bawiłem się trochę BB ale mi nie leży :/
Oj tak, życie weryfikuje. W momencie w którym poszedłem do pracy zamiast na studia odpadło około 50% znajomych. W momencie wybrania zawodu i przeprowadzki poleciało kolejne 50 z tych pozostałych :)
  • Odpowiedz
@ad1k: No to często. Ja chcę pobić mój rekord i współpracować 6 lat z BB. Póki co półmetek i wygląda oraz działa, jakby dopiero co rozpoczęła się nasza przygoda ;) Masz jakąś ulubioną markę?
No tak - bo studia to najważniejszy etap w życiu! Jak mogłeś! ;) Najważniejsze, aby aktualnie otaczały Cię osoby na które możesz liczyć.
  • Odpowiedz