Wpis z mikrobloga

@Rulop mam też paroksetyne bo brałem ja kiedyś na depreche. Co znaczy sprawdzon?e z Polpharmy kupione w aptece ja alpre do koksu tylko ;) a paroksetyna żadnych walorów rekreacyjnych nie posiada.
@Rulop: tylko że pierwsze 2 tygodnie testów są 'zabojcze', więc nie psuj sobie życia jeśli nie zdobędziesz opakowania na miesiąc. + To ryzykowne, jeśli po miesiącu przestaniesz brać choćby na jeden dzień bez pomniejszania dawki, więc ogólnie pomysł taki 2/10.
@Rulop: Ale na wykop już sie przypałętałeś. Dlaczego nie? Strach przed wizytą czy uprzedzenia?

Poproś kogokolwiek z otoczenia żeby cię siłą tam zaprowadził, nie będziesz musiał walczyć sam z sobą ;)
@foxbond: no jak nie? Odniosłem się do wszystkiego. Przypałętałem się na wykop bo jesteście wirtualnymi ludzikami i mam wywalone. A na resztę odpowiadam że mam ochotę #!$%@?ć ludziom w mordę irl więc z tego powodu nie pójdę ani do lekarza ani nikogo o nic nie będę prosił
@Rulop: Jak masz ochotę "#!$%@?ć w mordę" kazdemu kogo spotykasz to nawet nie idź do lekarza tylko od razu na oddział psychiatryczny, kilka tygodni i mam nadzieję, że postawią cię do pionu! Zdrowia :)