Aktywne Wpisy
Tec1976 +204
Dajcie parę plusów statecznemu mirkowi ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3406544112337243619
Pobierz
Soothsayer +22
Co sądzicie o tym całym susajerze?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3406544112337243619
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#programowanie #programista15k #andrzejkoduje Witam. Z przykrością ogłaszam iż dziś oficjalnie kończę moją krótką przygodę z programowaniem.
Rozmawiałem z wieloma osobami które pokazały mi wiele szczegółów ich pracy, jak to wygląda w praktyce, ile wiedzy trzeba mieć i muszę się zgodzić że nie da się zostać programistą w 3 miesiące. Nawet po bootcampie, które po opiniach kolegów którzy mi pomogli to jawne wyciąganie ogromnej ilości pieniędzy.
Podjąłem próbe nauki, ale kompletnie się w tym nie czuję, wygląda na to że trzeba mieć do tego dużo więcej cierpliwości i być może jakąś ceche charakteru, której mi brak.
Dla innych którzy chcą spróbować, polecam 3 razy się zastanowić, bo jak mi powiedział kolega "Możesz spróbować, w ciągu 6-12 miesięcy coś tam się nauczysz, ale jeśli się w tym nie czujesz, to będziesz klepaczek, który nie zarobi więcej niz 2.5k zł )
Niestety wiele osób które mnie krytykowało, miało racje - oddaje honor.
Pozdrawiam
zresztą tutaj tylko jakieś multikonto sobie dorabia legendę - trzy wpisy w tym tagu xdd
Jeśli nie masz jakiejś głębokiej potrzeby uczenia się nowych technologii i pogłębiania wiedzy, to nie pójdzie ci jakoś zajebiście... Nie będzie ci to się podobało ani sprawiało przyjemności i o ile znajdziesz zatrudnienie w tym zawodzie to będziesz po prostu traktował