Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

stanley88 +205
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

![[Język japoński] Hiragana: wyjaśniam czytanie znaków!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/39fef7ffa1ce920857dc827440a51240b5c97188abfd6403ca0bcfce35d8fc2a,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez autora
Śmiej się z prawakow
Nie rozrozniaj poglądów politycznych od religii
XD
@3Jet: Prawica prawie zawsze jest ściśle powiązana z katolicyzmem, ateista może być prawicowcem jedynie pod warunkiem poszanowania przez niego instytucji kościoła.
Zgadzam się, że to tradycja, nie jestem przekonana co do dalszej części.
Nie jestem pewna jakie są same początki postu, ale wydaje mi się, że sięgają dalej niż czasów Jezusa i mają swoją głębszą motywację. W końcu post istnieje i istniał też w
Więc Panie i Panowie, możecie w piątek wcinać bobra ( ͡º ͜ʖ͡º)