Aktywne Wpisy

annlupin +23
drugi dzień ustawiania kąkutera zakończony poustawiane wszystko oprócz kolorków klawiatury wgl dobrze że mie łindołs tego asystenta dał teraz bo ta 11 upośledzona jest a co uwas

katienca +24
W------i mnie dzisiaj z wolontariatu ratującego zwierzęta, bo śmiałam zgłosić szanownemu zarządowi po ponad roku męki z koordynatorka fakt, że jest niekompetentna. Podałam im mnóstwo przykładów - pisząc im, że próbowalismy z nią wielokrotnie gadać jako wolontariusze, że odwalam za nią robotę, że nie dotrzymuje obietnic, kłamie i do tego popija częściej niż ustawa przewiduje i nawet raz przyszła ogarniac uratowane zwierzęta n------a jak szpadel. Jakież było moje zdziwienie kiedy na spotkaniu

Mirki, jakby ktoś szukał odpowiednika office za darmo do domu to (ja nie wiedziałem) jest WPS Office. Całkowicie za free na własny użytek. Jest na linucha i wingrozę. Pracuje się całkiem przyjemnie. Uzytkuję od dwóch dni i jest jakiś subiektywnie poręczniejszy niż OpenOffice. No i fajnie wygląda ;)
Linka: https://www.wps.com/
źródło: comment_G2dOInHxord1Xg3mXM5gqTcLmfchq7eC.jpg
Pobierz@nadmuchane_jaja: Kto jeszcze używa OpenOffice w 2018?
A WPS Office to zamknięte oprogramowanie i cholera wie, jaki spyware tam Chińczycy napakowali.